Астролозите казаха кои са най-щастливите знаци на зодиака. Те толкова искрено вярват, че са създадени за щастие, като птица за полет, че почти никога не са нещастни.
 
Астрологът Olga Stella говори за зодиите, които се чувстват най-щастливи.

Близнаци

Титлата на главните късметлии в зодиака принадлежи на Близнаци - хора, които по принцип са щастливи винаги, цял живот. Тяхното щастие наистина е вътре, където трябва да бъде според философските трактати. Просто Близнаците имат субличност за всички външни обстоятелства и просто се наслаждават на живота. Но няма нужда да завиждате - безполезно е: няма как да станем като тях.

Водолей

Всички други зодии винаги имат нужда от нещо, за да бъдат напълно щастливи, но на Водолеите не може да им липсва нещо: Водолеите винаги са сигурни, че имат всичко. А това, което нямат, не им трябва, не е ли логично? Това е невероятна черта на характера и позволява на Водолеите винаги да бъдат щастливи. За разлика от техните близки, които, такива глупаци, по някаква причина се нуждаят от скучни неща като заплата, за да бъдат щастливи.

Лъв

Лъвовете толкова искрено вярват, че са създадени за щастие, като птица за полет, че почти никога не са нещастни. За което им благодарим много, защото нещастният Лъв е зъл Лъв, а злият Лъв има разрушителната сила и отмъстителността на ниво 80.