Американската комедийна актриса и сценарист Кейти Марович от Лос Анджелис получи подарък от покойния си баща - гривна с хумористичен надпис. Мъжът поръчал подарък от Amazon преди смъртта си, но пакетът пристигнал едва сега. Кейти говори за това на страницата си в X.

„Малко след като разбрахме, че баща ми умира, той ми поръчал наистина безумен подарък. На него пишеше: „Баща ми почина и получих само тази глупава гривна.“ Погребахме го в събота преди Деня на бащата, много ми липсва“, написа Марович.

Потребители в Мрежата обясниха, че през 80-те години на миналия век е имало много популярен слоган за туристическите капани по време на пътуване: „Всичко, с което се сдобих, е една скапана тениска“. Бащата с „черен” хумор сякаш е решил да си поиграе на тази тема в различен контекст.

Хората в коментарите започнаха да съчувстват на Кейти и да я утешават.

Един потребител написа: "Баща ми има същото чувство за хумор. Обичам го за това. Съжалявам за загубата ви и ще се молим за вашето изцеление."

„Хуморът е следващото ниво. Това показва какъв прекрасен човек е бил той. Явно баща ви е смятал, че след смъртта му това ще ви утеши за момент“, добави друг потребител.

Трети също се включи: „Обичам стила му. Сега много хора знаят за този велик човек. Съжалявам за загубата ви.“