Според известния астролог Василиса Володина последната десетдневка на месеца ще бъде двойнствена, но всеки от нас ще има време както за нежност, така и за активни действия.

В същото време за представителите на три зодии периодът ще донесе особен късмет и успех.

Рак

За Раците последната третина юли 2024 г. ще бъде приятен период. Представителите на тази зодия ще искат да се поглезят след тежките предходни месеци и да похарчат част от спечелените пари за собствено удоволствие. Астрологът препоръчва да обновите гардероба си, да обзаведете дома си и да направите нещо важно за себе си.

Като цяло Раците ще имат повишено желание да печелят все повече и повече.

Освен това месецът е подходящ както за почивка, така и за работа. Този месец Раците ще бъдат заредени с вътрешна енергия, която ще излъчват към другите.

Скорпион

През оставащите дни на юли 2024 г. Скорпионите ще изпитат чувство на увереност и сигурност в един от партньорите си. Представителите на тази зодия ще почувстват, че съюзът е станал по-силен. Препоръчително е да се обедините за обща кауза, така че запалената искра да ви държи заедно за дълго време.

В края на месеца фокусът ще се насочи към домакинските задължения. По това време обаче самият партньор, с когото е изградена връзката, ще дойде на помощ.

По това време ще бъде възможно да се намери източник на финансиране за изпълнението на амбициозни планове.

Козирог

Третата десетдневка на месеца също ще бъде активно време за Козирозите. Периодът ще бъде на развитие на контакти, запознанства и на отношения.

Според астролога през юли ще бъде възможно да се приложат на практика придобитите преди това знания и професионални умения. Свободните Козирози ще могат да отидат на невероятна среща с необичайни хора.

Децата ще зарадват родителите си Козирог с приятни изненади.