Рак

Прекрасен старт на месеца! Може да се окаже, че за някои от вас има нещо ново, което чакате от дълго време. Или може да е възможност да се насладите на свободното си време повече и по-добре, може би като се запознаете с нови приятели, които ще освежат часовете ви в компания. Или ще си тръгнете и най-накрая ще се почувствате спокойни! Едва към втората половина на месеца може да възникнат някои неясноти. Независимо дали са семейни или във връзка, не им придавайте прекалено голяма тежест, но все пак бъдете ясни и искрени, поне със себе си.

Лъв

Септември въвежда една прекрасна блестяща фаза за вас! Междувременно идва забавлението, новите приятелства, контактите и такова кипене, което може би не сте виждали от известно време. Някои от вас ще изпитат малко повече късмет. Докато други, от друга страна, ще бъдат доволни от текущ месец, идеален за наслада на празници и възможни дълги уикенди през целия месец. Енергията, смелостта и голямото желание за живот ще бъдат вашият подпис през целия септември. Запитайте се: откога не сте имали такава златна есен?

Дева

Септември може да започне между неочаквани събития и раздразнение. Може би имате някакви мисли, които не знаете как да разрешите, но ще видите, че скоро съдбата ще ви донесе щипка късмет и много ентусиазъм, поне през втората част на месеца, най-добрата по много причини , включително именно посещението на богинята със завързани очи, което може да се превърне не само в неочакван икономически доход, но и в разрешаване на проблем, продажба и прочие. Въпреки хаоса, вие ще бъдете щастливи!

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.