Известният астролог Тамара Глоба смята началото на есента за един от най-влиятелните периоди в годината, което ще се отрази и на хода на 2025 г. Затова звездният експерт съветва по-често да слушате интуицията си и да не се страхувате от нищо ново.

По това време също си струва да следите внимателно здравето си. През септември Глоба смята последната седмица за най-травматичните дни. Тя съветва да не тръгваме на дълги пътувания и да не летим никъде на 6, 7, 13 и 14 число от месеца.

Сред тримата най-големи късметлии известният астролог посочва Везни, Стрелец и Риби, които няма да се интересуват от негативните тенденции през месеца. Напротив, през септември късметът ще се усмихне на тези зодии. Дали не пропускат шанса си, уточнява астрологът.

Везни

През първия месец на есента късметът ще погледне в джоба на въздушния знак. Везните не само ще могат да печелят, но и ще се радват на обема на приходите си, а обстановката, в която ще идват парите, ще е изключително приятна. Везните ще се почувстват истински успешни през септември, намирайки не само нови партньори и служители, но и нови начини за обогатяване.

Глоба съветва зодията паралелно да се занимава със самообразование, тъй като в бъдеще Везните може да искат да преподават, а такива умения могат да бъдат придобити още през септември. Щастливият период ще продължи пет години. Това означава, че можете да помислите за здравето си, като изоставите лошите навици. По-добре не отлагайте това желание, препоръчва астрологът.

Стрелец

Всичко, което пречеше на личностното развитие и финансов успех на огнената зодия, остава в миналото. Глоба вярва, че Стрелецът вече е успял да подготви почвата за късмет и това няма да ги накара да чакат дълго. През септември пред знака ще се отворят нови перспективи, които ще помогнат за кариерното израстване през следващите няколко години.

Ако Стрелците следват желанията си и следят иновациите, те могат да постигнат успех в областта на AI. С това ще дойдат големи печалби. Този месец обаче знакът ще може да прави големи покупки. Също така, според астролога, Стрелецът може да срещне нова любов през септември.

Риби

През септември Водният знак ще изпита пристъп на творческо вдъхновение и ще получи от Фортуна възможността да спечели добри пари от това, което Рибите могат да направят добре. Ще има и нови проекти в професионалната сфера, които ще дадат шанс на знака да пътува много и с удоволствие. Резултатите от тази дейност няма да ги накарат да чакат дълго.

Глоба съветва да не се обръщате за помощ към близки, защото има голяма вероятност от отказ, последван от кавга. Но ще има нови членове на екипа, на които можете да разчитате в трудни моменти. Кариерата на Рибите ще върви бързо нагоре и без вреда за здравето, смята Глоба.