Нова TikTok тенденция бързо набира популярност. Трендът гласи, че, ако си необвързан и искаш да си намериш партньор, то трябва да отидеш в клон на веригата супермаркети Mercadona, където се твърди, че можеш да намериш романтиката, особено ако го посетиш между 19:00 и 20:00 часа и сложиш ананас с главата надолу в количката си.

След това трябва да отидеш до пътеката с вино, за да намериш други със същия плод в същата позиция. Ако те харесат, те блъскат количката си в твоята, което показва, че се интересуват от теб. Ако чувството не е взаимно, можеш да подминеш, но ако не е - просто да започвеш да си говориш с човека.

Този обърнат ананас всъщност е знак, насочен към други необвързани, като така казваш, че си търсиш партньор.

Лудостта насърчавала хора да търсят бъдещи партньори в супермаркетите с помощта на ананаси, а това доведе до някои хаотични сцени.

Съобщава се, че в град Билбао, Северна Испания, полицията е била извикана от работници, след като тълпа от обнадеждени необвързани препълниха магазин на Mercadona и го „затрупаха“.

Тълпата бързо се разпръснала, когато полицаите пристигнали, и никой не е бил арестуван.

Някои дори са публикували видеоклипове от своите преживявания.

@cajunmindstv #upsidedownpineapple #safeway #calilifestyle #cal #sanfrancisco ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Този мъж, участвал в тренда, пише: "Разходих се из магазина с обърнат ананас по погрешка, получих няколко намигвания!"

Olive Press твърди, че и други предмети в нечия количка дават улики за намеренията им. Например, ако някой забележи шоколадови бонбони или бонбони, това означава, че другият човек търси дълготрайни връзки или нещо по-сериозно.

Но бобово растение или маруля означава, че търсят нещо по-небрежно.

В официалния си акаунт в TikTok веригата супермаркети се обърна към потребителите, публикувайки ананас с надпис: „Ананасът на рафта на Mercadona ви чака, за да получите среща“.