В хубавите ресторанти всички сервитьори са професионалисти. Това си личи по начинът, по който ни поднасят ястията, как ни отварят виното и как се грижат всичко на масата ни да е перфектно. Малко хора знаят как да използват правилно всички вилици, ножове и чаши. Още по-малко знаят, че има голямо значение как оставят приборите си в чинията, преди сервитьорът да я вземе.
Ето какво казвате на сервитьора, когато оставяте приборите си по тези няколко начина:
Прочетете още
- 20:42 Два счупени световни рекорда - Карлос Насар с безупречно представяне в Кишинев!
- 16:11 Великден в писма: Какво бих казал на себе си в мълчаливата събота
- 15:00 Великденски "поздрав": Замериха кола с яйца в Ямбол СНИМКА
- 19:00 55 предписания са били игнорирани в ОПУ - Смолян, бебето плати с живота си
Дора 13:00, 06.04.2020
Аз директно споделям със сервитьора, ако ястието не е било на ниво. Каква вина има сервитьора, той само сервира, а не приготвя ястието.