Астролозите посочиха три зодии, които ще имат късмет тази седмица в различни сфери на живота. Те ще намерят общ език с нови хора и може да получат повишение в работата. 
 
Астрологът Мария Кузменко разказа кои от зодиите ще имат късмет в периода от 14 октомври до 20 октомври 2024 г.

Овен

Тази седмица ще донесе нови възможности за Овните в професионалното поприще. Звездите предпочитат тези, които се стремят към кариерно израстване или планират да започнат нов проект. Ако сте планирали да изразите себе си или да предложите идеи на шефа си, сега е моментът. Късметът ще съпътства решителните стъпки. В личния живот са възможни приятни изненади – някой от миналото може да ви напомни за себе си с интересно предложение.

Лъв

Лъвовете ще почувстват внезапен прилив на вдъхновение и енергия, особено в творческите въпроси. Това е време за себеизява и реализиране на амбициозни проекти. Седмицата обещава да бъде изпълнена със светски събития и нови запознанства, които биха могли да ви открият нови хоризонти. Късметът ще се усмихне на тези, които работят в областта на изкуството или публичното говорене - вашите таланти ще бъдат оценени.

Стрелец

За Стрелците тази седмица ще бъде особено благоприятна по отношение на финансите. Възможни са неочаквани парични постъпления, бонуси или успешни сделки. Ако сте имали планове да инвестирате или да купите нещо значимо, това е добър момент да предприемете такива стъпки. Звездите също обещават успех в пътуванията; дори кратките пътувания ще ви дадат много нови преживявания и ще ви открият интересни перспективи.