Астролозите посочиха три зодии, които ще имат късмет в различни сфери на живота през следващата седмица. Те ще намерят общ език с нови хора и може също да получат повишение в работата.

Астрологът Мария Кузменко уточни кои са тези зодии, които ще имат късмет в периода от 19 август до 25 август 2024 г.

Овен

Съдбата е благосклонна към вас в пътуванията и ученето, Овни. Ако имате планове за пътуване или участие в програми за обучение, сега е моментът да ги приложите в действие. Възможни са приятни изненади в личния ви живот – може да ви очаква неочаквана среща или важно разкритие, което ще скрепи връзката ви.

Дева

Вашата енергия ще бъде на върха си, Деви, и това е най-доброто време за нови начала. Звездите обещават успех в кариерата, особено ако отдавна планирате да представите нови идеи или проекти. В отношенията също има благоприятен период - има шанс да заздравите съществуващите връзки или да срещнете някой специален.

Стрелец

Тази седмица ще почувствате прилив на вдъхновение, Стрелци, който ще ви отвори вратата към творчески постижения. Вашите идеи ще бъдат търсени, а вашите решения ще бъдат оценени. Финансовият успех няма да ви накара да чакате, особено ако инвестирате в собствените си умения или разширите хоризонтите си в бизнес сферата.