Астролозите посочиха три зодии, които ще имат късмет тази седмица в различни сфери на живота. Те ще намерят общ език с нови хора и може също да получат повишение в работата.
 
Астрологът Мария Кузменко уточни кои са щастливците в периода от 23 септември до 29 септември 2024 г.

Рак

За Раците идва времето на динамични промени. Вашата увереност и енергия ще ви позволят да се справите успешно с всякакви предизвикателства. Седмицата е особено успешна за постижения в кариерата: възможен е неочакван пробив, повишение или дългоочаквано признание. Вашата решителност и постоянство ще доведат до желания резултат и на хоризонта ще се открият нови възможности.

Везни

Везните ги очаква период на финансов късмет. През тази седмица са възможни внезапни парични постъпления: било то бонус на работното място или неочаквана печалба. Има и шанс да подобрите финансовото си състояние чрез успешни инвестиции или сключване на изгодни сделки. Не се страхувайте да поемате рискове, но следвайте интуицията си – тя няма да ви подведе.

Козирог

За Козирозите звездите обещават успех в личните отношения. Ако търсите партньор, то през тази седмица можете да срещнете човек, с когото да създадете силна връзка. За тези, които вече имат връзка, започва период на хармония и взаимно разбирателство. Опитайте се да прекарвате повече време с любимите си хора – това ще укрепи връзките ви и ще внесе радост в ежедневието ви.