Известният астролог Анджела Пърл даде своята прогноза за август 2024 г.

Тя сподели специално пред ELLE, че следващият летен месец обещава да бъде натоварен и динамичен, пълен с нови възможности и вълнуващи събития. Всяка зодия ще има шанс да разкрие своя потенциал и да постигне значителни успехи.

Този месец звездите благоприятстват тези, които са готови за промяна и отворени към ново начало. Препоръчително е да обърнете внимание на силните си страни и да ги използвате, за да постигнете целите си.

Близнаци

Август 2024 г. ще бъде период на активно общуване и пътуване за Близнаците. Това е страхотно време за посещение на познати места и обучение, като например курсове или повторни изпити.

Страхотен месец за потвърждение на дипломите ви, по възможност на чужд език, както и за подновяване на обучението след почивка.

Периодът е подходящ за смяна на автомобил с по-модерен или за получаване на документи.

Препоръчително е да не пропускате възможността да създадете нови запознанства, които могат да се окажат полезни в бъдеще. Ще бъдат подкрепяни идеи и инициативи, които ще ви помогнат да продължите напред в кариерата и да изградите личния си живот.

Лъв

Август 2024 ще бъде звезден месец за Лъва. Това е време за празнуване и късмет, особено в личния ви живот.

Неомъжените Лъвове имат големи шансове да срещнат сродната си душа, а тези, които вече имат връзка, могат да очакват тя да премине на по-сериозно ниво, може би годеж или брак.

За вече женените август ще бъде месец на укрепване на партньорствата и сключване на изгодни сделки.

Първата половина на месеца е идеална за промяна на имиджа и обръщане на внимание на външния вид. Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието и това ще им помогне да покажат най-добрите си качества.

Възможни са значителни постижения в кариерата, които ще повишат самочувствието ви.

Скорпион

Август ще донесе нови цели и постижения на Скорпионите. Очакват се промени в кариерата, може би нов статус или посока на дейност.

През август представителите на тази зодия ще почувстват подкрепа от близки и околните, което ще им помогне да се справят с всякакви задачи. Темата за кариерата и семейството ще бъде централна през август. Възможна е смяна на местоживеенето заради работа. Някои Скорпиони ги очакват бизнес пътувания или ще отворят собствен бизнес у дома.

Във всеки случай август обещава да бъде продуктивен и натоварен месец. Новите проекти и начинания ще бъдат успешни, а вашите усилия няма да останат незабелязани.

Козирог

За Козирозите август ще бъде финансово активен месец. Представителите на тази зодия ще могат да преминат курсове по финансова грамотност или да се заинтересуват от инвестиции.

Възможно е получаване на кредит от банка, покупка на недвижим имот или кола, както и продажба и получаване на голяма сума пари. Финансовите въпроси ще занимават вниманието ви през целия месец. Очаква се получаване на стипендии, субсидии, наследства или осигуровки, както и данъчни въпроси.

Около 19-и може да дойдат отговори относно източника на доходи, например от работа. Финансовото положение ще се подобри и Козирозите ще могат да реализират много планове. Усилията в професионалната област ще бъдат възнаградени, а новите възможности ще донесат дългоочакван успех.