Предстоящото пълнолуние също ще бъде най-голямата и най-ярка Супер Луна през 2024 г. Особено внимателни през този период трябва да бъдат Овен, Везни, Рак и Козирог. Астрологът Анджела Пърл разкри кои зодии ще усетят влиянието на най-голямата суперлуна за 2024 г.

Най-голямата суперлуна за 2024 г.: кога ще се случи?

Суперлуната е явление, когато Пълнолунието съвпада с момента на най-близкото приближаване на Луната до Земята по нейната орбита - в перигея. Тъй като Луната ще бъде по-близо до Земята от обикновено, тя ще изглежда по-голяма и по-ярка в небето. През октомври 2024 г. пълнолунието и най-голямата Суперлуна ще се появят на 17-и в 14:26 българско време. Това Пълнолуние ще се случи в знака Овен, което само по себе си му дава енергията на решителност, смелост и независимост. Овенът е огнен знак, известен със своята активност, напористост и желание за лидерство. Пълнолунието в Овен е време, когато могат да се появят следните аспекти:

Кои зодии ще почувстват влиянието на тази суперлуна?

Овен

За Овен това ще бъде важен момент на лична промяна. Очаквайте емоционална яснота относно това кой сте и какви цели са важни за вас. Възможни са важни промени в самопозиционирането или външния вид. Пълнолунието ще ви даде тласък да предприемете действия, за да завършите проекти, които сте отлагали дълго време. Бъдете особено внимателни с емоциите си и не започвайте нищо в деня на Суперлуната.

Везни

Пълнолунието в Овен е във вашия дом на партньорства, така че големи промени или кулминации могат да настъпят в личната или бизнес сферата. Това време изисква внимание към това как взаимодействате с другите, особено в дългосрочни връзки. Ако има неразрешени конфликти, те могат да излязат на повърхността. Обърнете внимание на партньорствата, поставете ясни граници и се опитайте да постигнете компромис.

Рак и Козирог

Тези зодии може да изпитват голям натиск в кариерата и у дома. Това време ще донесе кулминация в професионалния ви живот - може би завършване на проект, получаване на признание или голяма промяна в кариерата. Възможно е обаче да има напрежение между работата и дома, така че е важно да търсите баланс между тези сфери.

Лъв и Стрелец

За огнените знаци това пълнолуние може да се превърне в стимул за нови постижения и личностно израстване. Ще има възможност да поемете лидерска роля или да се изявите в нова светлина. Тези знаци може да почувстват въздействието на това пълнолуние на емоционално и подсъзнателно ниво. Това е време за вътрешно прочистване и прекратяване на стари цикли. Може да почувствате желание да се отдръпнете от суматохата и да се съсредоточите върху вътрешния си свят. Важно е да обърнете внимание на сънищата и интуицията си, тъй като те могат да донесат важни разкрития.