Пълнолунието във Водолей, което настъпва днес, 19 август 2024 г., ще засегне много зодии, но някои от тях ще бъдат „докоснати” най-много.
 
Астрологът Анджела Пърл предупреждава, че последното лятно пълнолуние ще засегне най-много Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Телец

Това пълнолуние може да предизвика напрежение в отношенията и на работното място. Важно е да избягвате конфликти и да не вземате прибързани решения. Емоциите могат да се развихрят и всяка грешна дума може да доведе до сериозни последствия.

Лъв

Лъвовете може да се чувстват притиснати относно своите амбиции и цели. Важно е да не бързате със заключенията и внимателно да обмисляте стъпките си. Пълнолунието също може да предизвика емоционални изблици, така че се опитайте да запазите самообладание.

Скорпион

На Скорпионите се препоръчва да бъдат особено внимателни към емоциите си по време на това Пълнолуние. Вашата чувствителност може да се увеличи и това може да доведе до силни реакции към действията на другите. Опитайте се да избягвате грубите думи и решения.

Водолей

Въпреки че Пълнолунието се случва във вашия знак, то може да извади скрити страхове или съмнения на повърхността. Този път може да бъде труден за вас в емоционално отношение, затова е важно да запазите баланс и да не се поддавате на негативни мисли.