Странните навици са присъщи на всички, но има такива женски навици, които мъжете от целия свят не могат да разберат. Да видим за какво става въпрос.

Да отидете до тоалетната с приятелки

Често група момичета, които се отправят към дамската тоалетна, могат да бъдат намерени в заведения, клубове, кафенета и дори на гости. Освен това при момичетата този навик се развива още от училище. Може да си помислите, че един по един те няма да се справят или да се изгубят по пътя.

Всъщност в тоалетната момичетата имат време да чатят, да оценяват външния вид, да обсъждат момчетата и да споделят клюки и наблюдения.

Оцветяват миглите си, като си отварят устата 

Като се има предвид, че никой не учи момичетата на това, защо всички си слагат спирала по този начин? Това е като рефлекс. Ето как момичетата се опитват да се съсредоточат върху грима. За да не се повредят очите, те обикновено се отварят по-широко, а устата се отваря сама.

Ако срещнете жена, която нанася спирала със затворена уста, считайте, че сте срещнали киборг - такъв човек най-вероятно има много години работа върху себе си зад гърба си.

Разпръснати гребени, коса и козметика из цялата къща

Всеки знае как някои мъже обичат да хвърлят чорапите си из цялата къща. Същото е и с момичетата, само че с косата и женските неща. По този начин маркират територията си.

Изгубени във времето

Дори ако трябва да е на среща в 18.00, в 17.50 тя все още може да се къпе във ваната. Изглежда, че жените искат да са в крак, но рядко някоя успява. Мъжете и дори приятелките им вече са свикнали да приемат спокойно закъсненията, защото всички разбират, че жените не са много добри в познаването на времето.

Отиват да пазарува хранителни стоки, но купуват всичко освен тях

Пазаруването е пристрастяващо, особено ако една жена отива в мола с приятелка или просто без мъж. Може и да е имала намерение да си купи за вкъщи хранителни стоки, но в преследването на нова рокля, блуза или ботуши на разпродажбата някак си не й остава време за това.

Какво остава да се направи? Разберете и простете и... поръчайте храна с доставка.

Топографски кретинизъм

Жените отдавна станаха известни с невъзможността си да четат карти и символи на земното кълбо, да се ориентират в терен, особено на нов, и нищо не може да се направи по въпроса. С появата на вградени навигатори в телефона стана по-лесно, но все пак момичетата не искат да пълнят главите си с конвенционални знаци, по-добре е да пазаруват.

По чантата ще я познаете...

Ако видите жена на улицата без чанта, значи има някаква уловка. Просторната й чанта съдържа куп различни неща - козметична чанта, салфетки, портфейл, ключове, отвертки, пила за нокти, дъвка, чадър, подплънки, резервна пелена за детето и т.н. Там пак ще се поберат хляб и бутилка вино.

При мъжете всичко е по-просто - портфейл във вътрешен джоб на яке, ключове в страничен джоб, телефон в заден джоб на дънки и не им трябва нищо друго. Ако е необходимо, всичко се вписва идеално в ръката. Следователно за мъжа е непосилно да намери нещо в дамската чанта, а собственичката на просторната 2-килограмова торба понякога трябва да изхвърли цялото й съдържание в търсене на ключове или телефон.

Използвате бръснача му

Този навик подлудява мъжете и отдавна се е превърнал в анекдот:

- Съпругът ми разбра, че съм използвала бръснача му и ме накара да си купя нов.

- И какво?

- Новият бръсни по-добре!

Едва ли има момиче, което да не е използвало бръснача на мъжа си поне веднъж в живота си. Именно затова най-често те се "предават" от дълги косми, забити между остриетата.

Източник: muzdevice.ru