Третата световна война е почти пред нас. Тази тревожна прогноза, направени астролог, известен като „Новият Нострадамус“.

Кушал Кумар е на мнение, че катастрофален ядрен конфликт, е близо.

Индийският астролог, който предвижда световните събития, наскоро предсказа нарастването на напрежението между Израел и Хамас, Русия и НАТО, Северна и Южна Корея, Китай и Тайван.

Кумар твърди, че за предсказанията си е използвал ведическата астрологична карта, която се основава на индуската култура.

Използвайки диаграмата за подравняване на планетите и звездите, за която се казва, че е „карта на нашата карма“, Кумар посочи точната дата, на която ще избухне глобалният конфликт.

По-рано той каза пред Daily Star: „СЕГА, вторник, 18 юни 2024 г. има най-силният планетарен стимул за задействане на световна война, въпреки че 10 и 29 юни също са възможни.

Кумар твърди, че ескалацията между Израел и Ливан, терористичните атаки в Пакистан и севернокорейските войници, пресичащи демаркационната линия в Южна Корея, показват, че пророчеството му е точно.

Това идва и след като Владимир Путин каза, че е бил „тласнат до точката, от която няма връщане“ от Запада.

Лидерът на Кремъл каза пред служители на външното министерство: „Призивите за нанасяне на стратегическо поражение на Русия, която притежава най-големия арсенал от ядрени оръжия, демонстрират изключителното безразсъдство на западните политици. Те или не разбират мащаба на заплахата, която създават – или просто са обсебени от собственото си чувство за безнаказаност и изключителност. И двете могат да доведат до трагедия.“

Професор по атмосферни и океански науки наскоро разкри какви биха били ужасяващите последици от една тотална ядрена война.

Браян Тун обясни как милиони хора по света могат да загинат само за часове и че оцелелите ще бъдат „потопени“ в ужасяваща „ядрена зима“.

Дори премиерът Риши Сунак предупреди миналия месец, че светът е по-близо до опасна ядрена ескалация.

Въпреки това началникът на въоръжените сили на Обединеното кралство, адмирал сър Тони Радакин, настоя миналата седмица, че разговорите за ядрен Армагедон са само приказки, защото НАТО е твърде силна.

Оригиналният Нострадамус, Мишел дьо Нострдам, е френски астролог, който публикува книгата „Пророчествата“ през 1555 г.

Книгата беше колекция от 942 поетични четиристишия, които предсказваха бъдещи събития.

Много хора вярват, че той правилно е предсказал Пожара в Лондон, Френската революция, възхода на Наполеон и Хитлер, двете световни войни, 11 септември и дори смъртта на Даяна, принцесата на Уелс.

Твърди се също, че е предвидил смъртта на кралица Елизабет II през 2022 г. – и дори е отгатнал възрастта й правилно.