Ако през юли не планирате да мислите за работа или бизнес и не искате да покорявате нови върхове, тогава е препоръчително да водите активен начин на живот. Спорт, туризъм, танци, пътуване, тоест всичко, което е свързано с движение на тялото или движение. Това ще ви помогне да възстановите енергията си и да се заредите за нови постижения.

Нумерологът Валерия Мартиненко разказа какви благоприятни и неблагоприятни дни ви очакват през юли.

"Що се отнася до благоприятните и не много приятни дни от този месец - всеки от нас има свой важен личен ден, който играе важна роля в живота ни. Това е същото число като нашия рожден ден. Например, вие сте родени през януари на 6-и, то вашият най-важен ден от юли ще бъде 6-и“, обясни нумерологът.

Според нея на този ден всеки ще получи заслуженото според собствената си мисия. Например, човек, роден на 6 януари, има една от основните задачи в живота - да обича себе си, да се приема такъв, какъвто е, да се грижи за себе си, да дава любов на другите, да изгражда хармонични отношения, да се развива в областта на красота.

Както обясни Валерия Мартиненко, ако човек е изпълнил задачата си и е живял положително до 6 юли (т.е. извървял е своя път и е осъзнал потенциала си), на този ден го очаква нещо много приятно в сферата на взаимоотношенията и хармонията с себе си, може би предложение, подарък или пазаруване. Ако човек е живял с отрицателна енергия, тоест не е обичал себе си, постоянно е бил недоволен, карал се със семейството си, тогава 6 юли може да не е много благоприятен ден за него, като знак, че не е изпълнил задачата си.

Нумерологът посочи основните задачи на всяко число от 1 до 9 (ако датата ви на раждане е от 10 до 31, трябва да я намалите до едноцифрено число. Например 10 = 1 + 0 = 1, 16 = 1 + 6 = 7 и т.н.).

1 - задача: проявление, лидерство, прилагане на идеи, работа за получаване на висша позиция или собствен бизнес.

Както обясни нумерологът, ако сте изпълнили мисията си, плюсът е повишение в работата, добри неща в бизнеса. От отрицателна страна ще се сблъскате със забавяне на заплатата, проблеми в работата или в бизнеса.

2 - проявление чрез гласа, кажете всичко, което чувствате, не премълчавайте нещо в себе си или нещо, с което не сте съгласни. Изявявайте се на сцена, блогвайте, помагайте на хората чрез гласа си.

Ако завършите мисията и получите +, тогава, според Валерия Мартиненко, хората ще говорят за вас, хората ще бъдат привлечени към вас, ще ви благодарят, но ако работите в отрицателна посока, ще започнат проблеми с гърлото и кавги.

3 - контрол на емоциите, излизане от състояние на жертва, да бъдеш в центъра на вниманието, творчество.

+ отлично състояние, вие сте център на вниманието

- емоционална люлка.

4 - балансирайте работата с почивката, оценявайте труда си.

+ увеличение на заплатата, финансово подобрение

- парични проблеми, проблеми с гърба, умора.

5 - концентрирайте се върху нещо, не губете фокус, предайте знанията си по-нататък.

+ развитие, нови клиенти, пътувания, нови запознанства

- липса на фокус, не получавате резултатите, които очаквате.

7 - постигане на цели по мирен път, развитие на духовността и баланс между материалното и духовното

+ добро състояние, получаване на финанси

- можете да загубите пари, да ви обземе мързел.

8 - енергия на справедливост, закон, мащаб, собствен бизнес

+ мащаб, развитие, получаване на документи, които са чакани от дълго време

- проблеми със закона, прекомерна работа.

9 - помощ за други хора, духовност

+ много здраве, удовлетворение, мир и хармония

- здравословни проблеми, желание да се затворите, да избягате от хората.