Австралийският астролог Анджела Пърл вярва, че октомври все още може да покаже характер и да поднесе изненади на знаците на зодиака. Въпреки че до края на месеца остават броени дни, това не означава, че не трябва да очакваме щастливи инциденти и обрат в съдбата. Звездите дават такива шансове, смята експертът.

Съдбата ще се усмихне на всеки по свой начин, но три зодии могат да получат приятни подаръци от звездите преди настъпването на последния месец на есента.

Телец

Целият месец земната зодия живееше на строг режим. Това беше необходимо, за да се справят с всички задачи, възникнали през октомври. Но в последните десет дни съдбата пусна юздите и Телците ще могат да се насладят максимално на хубавите есенни дни.

Пърл е убедена, че ако Телецът си позволи това, резултатът от октомври може да повлияе на целия му живот. Представителите на знака може да поискат да сменят работата си, да започнат нов проект или просто да си починат, намирайки баланс между професионалната и личната сфера. Струва си да обърнете внимание на здравето си, посочва Пърл.

Рак

Водният знак е невероятно активен през целия месец. Раците искаха да могат да правят всичко и навсякъде, така че до края на октомври умората се натрупа. Пърл вярва, че дори и с цялата смелост, енергия и решителност на Раците, те трябва да си вземат почивка, за да освежат мислите си и да укрепят имунитета си.

В края на октомври знакът може да достигне нови висоти в кариерата, което ще добави плюсове към репутацията му. Междувременно Ракът може да насочи вниманието си към своя дом. И да направи ремонтите, за които отдавна е мечтал.

Във всеки случай, както през целия октомври, неговият финал ще бъде много важен момент за знака.

Стрелец

Забавление, активност, общуване - това ще бъде развръзката на октомври за неспокойните Стрелци. Огненият знак ще излъчва енергия и позитивизъм, заразявайки с това всички около себе си. В резултат на това това ще добави популярност към знака и на такава вълна ръководството може да помисли за насърчаване на Стрелеца.

Самият знак ще бъде обхванат от нова идея, заобиколен от съмишленици. Или, напротив, ще се поддаде на инициативата на приятелите си и ще тръгне с тях на пътешествие.

Пърл смята, че позитивността и яркостта са основните характеристики на последните дни от месеца за представителите на знака. Освен това Стрелецът може да получи неочаквани средства под формата на бонус или плащане за отдавнашна поръчка.