Ино Аларик, самопровъзгласил се Пътешественик във времето от 2671 г., казва, че се е върнал, за да предупреди човечеството за опасност. Той публикува видео в TikTok, в което разказва за пет драматични събития, които ще се случат тази година.

Потребителят, известен като radianttimetraveller, натрупа повече от 900 000 последователи за публикации за предполагаеми бъдещи събития. Преди това Ино вече беше предупредил за сблъсъка на планетите близнаци със Земята, пристигането на извънземни и дори избухването на Третата световна война.

В последната си публикация той говори за пет събития, които ще се случат преди края на тази година.

@radianttimetraveler Wild events to come in 2024… #fyp #fypage #timetravel #timetraveler #xyzbca #viral #entertainment ♬ Warning Signal - Soundridemusic

„Много от вас все още не вярват, че съм истински Пътешественик във времето, така че запомнете тези пет събития, които ще се случат през последните месеци на 2024 г.“, започва той видеото си.

След това Ено прави първото си необичайно изявление. Жирафи с размерите на небостъргач и други огромни животни ще бъдат намерени в Австралия, казва той. Той заяви, че това ще се случи следващата седмица, на 20 септември.

„Големи версии на 70 различни животински вида са открити в скрити части на Австралия, включително 3-футови паяци, 60-футови пеперуди и дори високи като небостъргач жирафи“, казва той.

След това той предположи, че на 23 октомври ще научим за възможната смърт на човечеството поради енергията, излъчвана от Слънцето.

„Слънцето излъчва рядък и непознат вид енергия, която позволява на хората да видят как си отиват. Това се случва на милиони хора всеки ден в продължение на около три месеца, някои откриват, че никога не умират и придобиват безсмъртие“, отбелязва предполагаемият Пътешественик във времето.

Самолетна катастрофа, пътешественик във времето, предсказване на бъдещето, бедствия, възможна катастрофа, Ино Аларик, слънчева енергияЦял екран
Според Ино слънцето излъчва енергия, която може да унищожи човечеството Снимка: NASA

Ино си спомни и за света на знаменитостите и казва, че на 25 октомври ще се завърне музикантът, когото всички смятаме за мъртъв.

„Една много известна знаменитост излиза и казва, че е фалшифицирал смъртта си. Той беше известен като „легенда“ и ще бъде най-известният човек на Земята, когато се върне към правенето на музика“, казва той.

Накрая той говори за още две събития, които предизвикват най-голяма тревога: той твърди, че Слънцето ще изчезне за една седмица, а след това ще бъде открит извънземен артефакт, който причинява болест без лечение.