Яна Христова, по-известна на зрителите като адреналинката Яна от предаването „Господари на ефира“, сподели в профила си във Фейсбук любопитен и възмутителен случай на неуместно поведение в онлайн пространството. Яна разкри, че е получила неприлично "бизнес предложение" от непознат мъж на име Красен Тузаров, който ѝ писал в Месинджър.

Христова публикува скрийншот от чата, в който ясно се вижда как мъжът ѝ предлага да стане нейно гадже и да я финансира. Тузаров обещава на Яна по 5000 (неуточнена валута) всеки месец, както и екскурзии, почивки и други „привилегии“.

Ето какво точно пише мъжът с интересна фамилия до Яна:

„Може ли да ти направя едно бизнес предложение, секси госпожице? Какво мислиш по въпроса да си имаш гадже, което да те финансира - всеки месец по 5000, отделно екскурзии, почивки и такива неща... или не си заинтересована, Яна? Може и да се запознаем преди това, да видиш кой съм, как изглеждам, дали ти допадам или не. И дали ще си съгласна с предложението ми. Или нямаш интерес към предложението ми? Кажи нещо, моля те. Ако не си заинтересована - просто кажи.“

Иронично, Яна коментира предложението в публикацията си, като написа:

„Искате ли да знаете този бизнес ориентиран боклук, след като получи ненужното, започна да бълва гнусотии. Много е интересно. Сега разбирам един мой приятел като казваше - кажи ми за една жена че е ку*ва... значи някой някъде там е бил смачкан“.

Публикацията ѝ предизвика вълна от реакции сред нейните последователи, като повечето от тях изразиха възмущение от поведението на мъжа.

"Щеше да е смешно, ако не беше жалкo!"; "Ти си сериозна жена,не си за такива неща, ама на тия комплексите явно са повече"; "Неизбежно следствие на получаването на "успех" с пошлост, наглост и безочливост... в такъв свят участваме", гласят част от коментарите под поста на адреналинката.

Междувременно Тузаров е "наспамил" профила си в социалната мрежа с различни лафове и бисери: "Е, те т`ва е сериозна покана: - Ела довечера, да ти направя едно кафе сутринта!"; "Търся сериозна връзка за петък, събота и неделя... Жените с големи гърди са с предимство"; "Да разбереш една жена е лесно. Тя е като отворена книга... по квантова физика... на китайски език".