Кристне Уолмсли, на 35 години, твърди, че заради нейните хитри "трикове против стареене" често я бъркат с тийнейджърка. Наскоро тя разкри една от тайните на младостта си. Тя говори за това в едно от видеата си в TikTok.

Жената приписва младостта си на "кръглото си лице и пълните бузи", но има още един трик в ръкава си. Във видеото, което е получило повече от 2,2 милиона гледания, тя говори за хак от 17 долара.

@k.walmsley This roll was $17 on Amazon for 120 inches of tape and has lasted me a year or more. You can also find it at any drug store! I dropped the link to this one in my Amazon Storefront because its a great price with ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ reviews. #facetape #antiaging #skincare #baddieonabudget #wrinkles ♬ original sound - Krystn Walmsley ????

„Започнах да забелязвам бръчки на 33-годишна възраст, но само когато се гримирах. Затова проучих домашни средства и лечения. След като лекарят ми препоръча силиконови лепенки, започнах да ги използвам. Използвам ги само от няколко месеца, но резултатите се забелязват веднага“, каза тя.

Уолмсли също отбеляза, че понякога се дразни, когато хората я бъркат с тийнейджърка, защото тя наистина не обича да говори за себе си.

„Спомням си, че няколко пъти ми отказаха алкохол, но се опитвам да съм благодарна, защото знам, че много жени биха искали да изглеждат по-млади“, казва Кристен.

Жена изглежда като тийнейджърка, 35-годишна жена, тайна за красота, тайна за младостта, прост лайфхак, вирусно видео,Цял екран
Уолмсли отбеляза, че понякога се дразни, когато я бъркат с тийнейджърка Снимка: TikTok

Във вирусно видео тя говори за това как работят силиконовите лепенки за белези.

„Спрете да пилеете пари за скъп крем за лице или маска. Силиконовата лента за белези действа, като предотвратява използването на лицевите мускули, които обикновено се движат, когато се мръщите или се усмихвате. Освен това насърчава производството на колаген, който помага за изглаждане и омекотяване на белезите и се заключва влага отдолу. Освен това лентите могат да се използват многократно“, каза тя.

Кристен съветва да ги носите през нощта, тъй като това дава достатъчно време за преобучение на мускулите да не се активират.

„Запомнете, колкото по-грозен си легнете, толкова по-красив ще се събудите“, добави жената.