Принц Джордж няма да служи във въоръжените сили, преди да стане крал, което нарушава вековна традиция, съобщи миналата година The Mail on Sunday.

Обаче ако младият кралски особа пожелае, може да го срещнете в местната пицария.

Собственик на имение в Норфолк разказва, че синът на принца и принцесата на Уелс бил толкова развълнуван да посети ресторанта в имението си от XVII в., че заявил, че вижда бъдещето си в кухнята.

Дезмънд Маккарти, собственик на кафене Wiveton Hall Cafe, близо до Blakeney, разказва, че когато на Джордж е показана пещта за пица на дърва, 11-годишният младеж е възкликнал: „Това искам да правя, когато порасна!

Маккарти, който през 2016 г. участва в документалната поредица на BBC Two „Нормално за Норфолк“, посветена на борбата му да поддържа имението си, казва за Джордж: „Той беше мило момче - с порастването те започват да стават все по-малко привлекателни“.

Джордж посещава ресторанта заедно с майка си Катрин и други. Те дойдоха тук с приятелите си, защото Сандрингам не е толкова далеч - казва Маккарти, имайки предвид селското убежище на крал Чарлз, където принц Уилям и Катрин имат ваканционен дом - Анмър Хол.

„Тъжно е, когато нещата се променят, но вярвам, че след време ще се случи нещо друго“, казва Маккарти.

„Има увеличение на разходите, като електроенергията е много висока, и е по-трудно да се набира персонал.

Въпреки че лятото беше много натоварено, е трудно да се управлява бизнес 12 месеца в годината, ако той е сезонен и е печеливш само през няколко месеца.