Четири постройки на отдалечен шотландски остров, достъпен само по море или въздух, се продават само за £80k (185,736 лева).

Вилата на пазача на фара и нейните стопански постройки се намират в необитаемия Копинсей на Оркнейските острови. Двуетажната основна сграда разполага със седем спални, а до нея има и стопански постройки, включително навес за трактори - и две площадки за хеликоптери.

За съжаление, самият фар не е включен в офертата, тъй като е собственост и се контролира дистанционно от Борда на северните фарове от централата му в Единбург. Имотът две четириколки и ветроходна лодка, за да подобри изследването и удоволствието от острова.

Обявата описва имота като „несравнима възможност за нов начин на живот“ и насърчава потенциалните купувачи да сбъднат мечтата си да живеят на необитаем остров в реалност.

„Този ​​имот в рамките на необитаемият остров вече е достъпен за онези, които търсят необикновен дом. Мястото се нуждае от ремонт.

„Животът на Copinsay предлага уникален начин на живот, белязан от спокойствие, уединение и дълбока връзка с природата. Този уединен рай е идеален за бягство от шума и суетата на градския живот с несравнимо спокойствие. Тази рядка възможност да притежавате част от Оркнейските острови е празно платно, очакващо вашата визия. Независимо дали търсите лично убежище, проект за екологичен живот или уникална инвестиция, Копинсей обещава необикновен начин на живот,“ гласи част от описанието.

Превод: GlasNews.bg