Само гении с висок IQ могат да определят кой е истинският баща на бебето в объркващ тест, публикуван на страницата на Picpsy в TikTok. Зрителите са поканени да намерят бащата на момчето, чието име е Тед, само като погледнат изображението. Той показва трима мъже: Хенри, който държи Тед, Лукас и Джак, които спорят емоционално помежду си. 

Женски глас зад кадър казва: „Хенри, Лукас и Джак твърдят, че са родители на бебето, но само един от тях казва истината. Опитайте се да забележите всеки малък детайл – всичко, което ви се струва малко странно. За да разрешите този пъзел, трябва да имате качествата на детектив."

Потребителите получават точно 23 секунди, за да разберат кой е истинският биологичен баща на бебето Тед. А на вас стигнаха ли ви? Ето и верния отговор:

Накрая авторът разкрива и загадката: "Лукас има татуирано името на детето на ръката си - Тед. Следователно този човек е бащата. Поздравления, ако сте намерили правилния отговор."

Както се оказа, не всеки успява да забележи тази фина подробност.

  • "Джак има същата коса";
  • „Когато Лукас се ядоса, това е нещо специално, сякаш е готов да започне война“;
  • "Джак. Мисля, че е очевидно";
  • "Лукас е бащата, защото има името Тед татуирано на ръката си."
Пъзел за гени с висок IQ, тест, задача за определяне на интелектуалните способности, любопитствоЦял екран
Лукас е бащата на бебето Снимка: PicPsy

Въпреки че понякога пъзелите могат да бъдат разочароващи, те са чудесни за упражняване на мозъка. Отделяйки време за решаване на интересни тестове, можете да изместите фокуса си и да се принудите да мислите по различен начин.