Той говори някакви абсурдни неща, че аз съм искала да го наплуя и после съм се била ударила, това е абсурдно. Как може да твърди, че не ме е удрял. Камерите в района са заснели как го прави. Това каза плеймейтката Светлана Гущерова, която обвини олимпийския ни медалист в борбата Кирил Терзиев, че я е пребил и е потрошил зъбите й. Тя заяви, че е готова да покаже и записите. 

"Не съм докосвал Светлана Гущерова. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него", обясни вчера Терзиев.

Кирил Терзиев: Не съм докоснал с пръст Светлана Гущерова

На това му твърдение днес тя отговори: "Той говори някакви абсурдни неща, че аз съм искала да го наплуя и после съм се била ударила, това е абсурдно. Как може да твърди, че не ме е удрял. Камерите в района са заснели как го прави". 

По думите ѝ Кирил Терзиев, от когото вече „една година получавахме заплахи по телефона”, е отправил и заплахи. „Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец го попитах какво прави тук? Бях  много уплашена и изненадана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми каза: „Следя те. Да видя дали си тук?””, разказа Гущерова.

И допълни: „Той ми каза:”Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя!”. И това се случва пред трите ми деца, които са стресирани след тази случка”.

Светлана Гущерова: Кирил Терзиев ми посегна, счупи ми зъбите пред децата

По думите на Светлана Терзиев е казал, че познава шефа на 4-то районно и няма да му направят нищо, той отново щял да смачка сигнала.

Плеймейтката обясни, че това не е първият сигнал срещу бореца. Преди време нападнал мъжа й и му откраднал телефона. Сигналът бил подаден отново в същото районно, твърди Гущерова и нищо не се случило. 

"Извадила съм си медицинско. Трябваше поне за 24 часа да го задържат, ако полицията пак не направи нищо, ще дойда да ви го дам и да го покажа на вас", закани се тя да покаже видеото в ефир. 

Гущерова и Терзиев се познавали от 2010 г. Той бил на сватбата й, а с мъжа й не се познавали толкова, през Ковид пандемията се сближили.  

"Не знам защо е конфликта. Той е вманиачен по нашето семейство, чисто луд е и психично болен. Казва, че е за пари и че ние му дължим. Прави се на лихвар. Не знам каква сума е в неговата глава, ние не му дължим нищо", разясни тя пред Нова тв.