Според експертите на източните хороскопи до края на октомври 2024 г. представителите на четири знака на източния календар - Плъх, Заек, Дракон и Свиня - ще имат уникален шанс да хванат късмета за опашката.

Астролозите са уверени, че звездите ще ги подкрепят във всички начинания. Важно е да използвате този период, за да укрепите позициите си и да разрешите дългогодишни проблеми. В последните дни на октомври космическата енергия ще се засили, отваряйки възможности за положителни промени в живота.

Плъх (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

През втората половина на октомври 2024 г. Плъхът ще почувства значителен прилив на сила и енергия. Времето ще бъде благоприятно за решаване на финансови проблеми и търсене на нови източници на доходи. Астролозите съветват Плъховете да разчитат повече на екипната работа и активно да общуват с колеги и партньори.

Съвместните проекти ще бъдат по-успешни от индивидуалните усилия. До края на октомври Плъхът може да очаква добри новини, свързани с кариерно израстване или финансови постъпления.

Също така през втората половина на октомври Плъхът ще има възможност да установи дълго пренебрегвани лични отношения. Приятелски срещи и неформални събития ще помогнат за укрепване на връзките с близките. Важно е да не пропускате възможността да се запознаете с нови хора, тъй като те могат да отворят вратата към нови перспективи.

Звездите обещават благоприятен период за подобряване на здравето - активният начин на живот и грижата за физическото ви състояние ще донесат положителни резултати.

Представителите на тази зодия според китайския хороскоп трябва да обърнат внимание на колективните проекти и личните отношения, като намерят баланс между работа и почивка.

Заек (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

До края на октомври 2024 г. Заекът ще изпитва повишена нужда от романтика и внимание към личните отношения. Втората половина на октомври ще бъде време за него, когато са възможни значителни промени в любовната сфера.

Самотните Зайци могат да срещнат човек, с когото ще създадат силен и дълготраен съюз. За тези, които вече имат връзка, звездите съветват да проявяват нежност и грижа, за да заздравят връзката с партньора.

В професионалната сфера месецът ще премине доста гладко, без резки промени, което ще даде възможност на Зайците да се съсредоточат върху личния си живот. Това време е благоприятно за намиране на нови интереси и хобита, които могат да вдъхновят творчески постижения.

В последните дни на октомври Зайците трябва да избягват конфликти с роднини и близки, тъй като изострените емоции могат да доведат до недоразумения.

За зайците е важно да се съсредоточат върху развитието на лични отношения, като избягват конфликти и недоразумения със семейството.

Дракон (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Драконите ще имат активна втора половина на октомври 2024 г. До края на месеца ще успеят да се освободят от стари и ненужни задължения, които са ги дърпали назад. Периодът е идеален за „пролетно почистване“ както в работното, така и в личното пространство.

Драконите ще трябва да се освободят от ненужни връзки, ненужни неща и проекти, които не носят резултат. Почистването на пространството ще отвори нови хоризонти и ще създаде основа за бъдещи победи.

В последните дни на октомври за Драконите ще бъде важно да се съсредоточат върху емоционалното си състояние. След като се отърват от баласта, те ще могат да насочат усилията си към нови проекти, които ще донесат успех в бъдеще.

Възможни са неочаквани и полезни запознанства, които ще се отразят положително на кариерата и личния живот. Звездите съветват Драконите да обърнат внимание на здравето си, за да избегнат претоварване.

Драконите трябва да използват оставащите дни от октомври, за да прочистят живота си от ненужни неща, за да създадат основа за бъдещ успех.

Свиня (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

За Свинята краят на октомври 2024 г. ще бъде период на нови възможности и професионално израстване. През втората половина на месеца звездите ще са благосклонни към онези, които са готови да разширят кръгозора си и да научат нови неща.

Свинята не само ще успее да укрепи позициите си в работата, но и ще получи неочаквани предложения, които ще й помогнат да развие умения и да подобри професионалните си перспективи. Особено полезно ще бъде участието в обучителни събития и придобиването на нов опит.

В последните дни на октомври Свинята може да очаква парични постъпления, което ще се окаже приятна изненада. Важно е да не пропускате момента да укрепите личните връзки и да проявите внимание към близките си.

Звездите съветват Свинята да се отвори за нови връзки и да не се страхува да покаже чувствата си. Това е време, когато личният живот може да блести с нови цветове и да донесе много радост.

Прасетата трябва да се съсредоточат върху професионалното развитие и укрепването на личните връзки, без да пропускат възможности за учене и растеж.