В енергийно отношение септември продължава тенденциите от август. Първият месец на есента ще донесе драстични промени в живота.

"Основните Аркани от този период са Смъртта и Шестте жезли. Все пак ще трябва да се сбогувате с нещо от миналото, но то ще бъде заменено от поредица от победи и постижения", казва четецът на таро Юлия Азизбаева.

Овен

Картите Таро съветват Овните да отделят възможно най-много време за учене и нови знания през септември. Сега животът ви дава възможности за растеж и разширяване, има шанс да получите всичко, което искате, на сребърен поднос. Но за да направите това, струва си да подобрите уменията си и да се заредите с възможно най-много нова интересна информация. В любовната сфера ще имате обсебен обожател, който все още няма да посмее да се доближи много, но може да започне да ви обсипва с подаръци, есемеси, обаждания и дори, в буквалния смисъл на думата, да ви следи на живо или в социалните мрежи.

Телец

Много натоварен септември, пълен с работа и бизнес дейности. Както и онлайн срещи, кореспонденция, комуникация с противоположния пол. За мнозина този период ще донесе тайна романтика или тайни разговори онлайн. Трудно е да се каже докъде ще стигне, но определено ще развълнува ума и душата ви. Основната карта на септември е Жрицата и тя отговаря за дълбочината на интимните разговори и единството с партньора, но винаги носи привкус на мистерия. Трябва да бъдете по-внимателни в работата си, тъй като Телците ще се окажат под строгия надзор на ръководството или висшите власти.

Близнаци

Близнаците могат да очакват подаръци от съдбата и много активни събития в личния живот. Именно през първия месец на есента ще се почувствате по-силни и привлекателни за другите от всякога. Вземете всичко в свои ръце – започнете нов бизнес, намерете сродната си душа, погрижете се за тялото и здравето си, вземете важно решение, което сте отлагали. Всяка идея и желание ще се окажат успешни и печеливши. И просто няма да има край на феновете и почитателите.

Рак

Рак, опитайте се да не прекалявате с работата и постиженията през септември. Съдейки по изтеглените карти, можете да се напрегнете и да стигнете до точката на физическо изтощение, без да постигнете целта си. Раците ще имат увеличение на доходите този месец без допълнителни усилия. Напротив, още по-добре е да се отпуснете и да помислите за почивка. И също така преразгледайте дългосрочните планове - най-вероятно сте се отклонили малко от истинския си път и преследвате идеалите на други хора. Помислете - какво точно искате в момента? Може би това е просто разходка по залез с любимия човек.

Лъв

Основната аркана на септември за Лъва е Колелото на съдбата. А това означава, че след един доста труден за вас август, съдбата най-накрая се насочва в правилната посока и в съвсем близко бъдеще ще намерите ключовете към новото си светло бъдеще. Ако отдавна не можете да разберете какво да промените, за да направите квантов скок в развитието, прозрението ще дойде при вас. Възможно е също така да се роди нов проект, нова връзка, нова посока в работата, а някои дори да преживеят раждане в буквалния смисъл на думата. В любовната сфера се очаква да се появи нов активен обожател. И на фона на това ярко събитие всички настоящи и бивши партньори стават по-активни. И така, отново има повече от достатъчно емоции, можете да се насладите максимално на началото на есента.

Дева

През септември този един от най-стабилните и здраво заземени знаци на зодиака ще бъде разтърсен от емоциите на труден избор в любовната сфера. Няколко партньора едновременно ще търсят сърцето ви и всичко ще бъде толкова двусмислено, че тези преживявания могат да изместят всички останали притеснения. Алтернатива е да потърсите спокойствие в СПА процедури, бани и релакс центрове. Само с ясна глава и отворено сърце ще можете да направите правилния избор. Девите също ще имат интересни проекти в процес на работа и ще бъде чудесно, ако не пропускате възможността да спечелите допълнителни пари.

Везни

Везни, гответе се, през септември благата и възможностите от Вселената ще ви засипят като от рог на изобилието. Просто имайте време да отворите джобовете си. Много успешен месец както във финансите, така и в любовта. Основната задача за този период е да се научите как бързо да преминавате от едно нещо към друго, да не се забивате или забавяте пред препятствията, а да търсите нови решения възможно най-бързо. В любовта, за тези, които вече са в двойка - подобрение, преминаване на ново ниво и дори предложение за брак. За необвързаните - появата на нов обещаващ партньор, с когото ще изградите дългосрочна сериозна връзка.

Скорпион

Септември продължава тенденциите на август: Скорпионите продължават да бъдат в състояние на страхове, притеснения и душевно търсене. Може да се наложи да поемете допълнителни отговорности около къщата или семейството този месец. Но във финансите кралският флъш означава увеличение на доходите, увеличение на заплатата и бонуси. Изглежда, че благословиите падат от небето и буквално не е нужно да правите нищо за това. За да не се увличате от негативни емоции, съсредоточете се върху постиженията в работата. Поставете си крайната цел и постигнете най-добри резултати, за да бъдете на върха.

Стрелец

Стрелци, изглежда, че сте били привързани към някого или нещо твърде дълго. Време е да пуснете нещо ново в живота си. Пътят, по който вървите в момента, текущите ви задачи и планове, вече не носят желания резултат. Нещо напълно неочаквано и зашеметяващо е на хоризонта, но си струва да го пуснете в живота. Независимо дали става въпрос за нова работа, нова връзка или просто ново хоби. Вече не работи както преди. Дори околната среда постепенно ще се промени. Стрелецът също ще трябва да решава проблемите на другите през целия месец и дори да стане нечий основен помощник и ресурс. Не попадайте в спасяването и подхождайте към всичко разумно, мъдро - тогава няма да изгорите и дори можете да извлечете някаква полза от това.

Козирог

За Козирозите септември ще бъде посветен на семейството и срещите с приятели. Наистина искате да се обградите с топлината на любимите хора и подкрепата на семейството си. Козирозите все още не са успели да преминат на ново ниво в някакъв бизнес и през септември това ще бъде особено вълнуващо. Но първият месец на есента не е предназначен за постижения и най-доброто решение е да оставите нещата настрана и просто да си позволите да издишате. Всички най-ярки победи тепърва предстоят. Ако наистина искате да „вдигнете шум“, по-добре е да го направите онлайн, да се покажете ярко онлайн, да заявите себе си, да покажете най-добрата си страна. Вашата звезда може да изгрее неочаквано ярко в есенното небе.

Водолей

За Водолеите първият есенен месец ще донесе огромно количество приятни емоции в личния живот - страстна кореспонденция с противоположния пол, флирт, удоволствия от взаимната любов. Финансите също ще текат свободно и няма да изискват допълнителни усилия. Единственото нещо, което може да ви накара да се тревожите, е търсенето на себе си, вашата цел и вашия истински път. Освен това жена, която познавате, ще ви хвърли това в главата и ще критикува сегашното състояние на нещата. Рискувате да се изгубите в тези мисли и да пропуснете всички други радости на живота.

Риби

Рибите имат толкова много събития през септември, че изглежда, че може да започне хаос в бизнеса. Срещи със семейството, където вие сте ключовата фигура и всички погледи са насочени към вас. Точно като очакванията на близките. Бъдете готови да докладвате за финансовите си постижения. Новата любов ще донесе ярки емоции, феновете ще са в краката ви и буквално ще ви обсипват с красиви думи и текстови съобщения, но, за съжаление, не и с подаръци. Просто от началото на есента има застой в работата и неоправдани очаквания. Изглежда, че сте се поставили в кутия и сега не знаете как да излезете от нея. Само смела стъпка и надхвърляне на обичайните действия ще ви помогне да „излезете от клетката“ и да разперете крилата си в полет към нови постижения.