Устремно навлизаме в есента на 2024 г. И както всеки нов месец, септември ни носи промени, включително финансови. Какво ще бъде за всеки представител на зодиакалния кръг според Таро картите - вижте сега:

Овен

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за ОвенЦял екран
 

За Овен септември 2024 обещава всичко най-добро в областта на парите: финансови приходи, нови договори, пари от противоположния пол (за жените), финансово изгодно приятелство. Накратко, това е страхотно време за правене на пари. И ако не работите, те просто ще паднат върху главата ви.

Телец

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за ТелецЦял екран
 

Телецът ще изпита краткосрочни притеснения относно парите. Може да има загуба на финанси по време на път или на почивка. Работните процеси могат да донесат безпокойство, но със сигурност не и пари. Трябва да изчакате този път, без да се опитвате да промените ситуацията.

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за БлизнациЦял екран
 

Близнаците ще имат месец на финансови колебания: от добро към лошо и обратно. Ще има притеснения, но приходите ще са впечатляващи, а рискът – оправдан.

Рак

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за РациЦял екран
 

Раците могат да очакват някакво препятствие от мъж на работа, но като цяло финансовите въпроси ще се решават успешно и динамично. Работните процеси ще бъдат донякъде объркани, но това няма да повлияе на паричния поток.

Лъв

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за ЛъвЦял екран
 

Лъв, много добре се справяш! Възможни са пари в семейството и от семейството, подаръци от приятели и любовници, работните процеси ще се развиват положително и обещават добри парични потоци.

Дева

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за ДевитеЦял екран
 

Девите ще бъдат по-активни в личния си живот през този период, отколкото по въпроса с финансите, особено при жените. Може да очаквате предложение за брак или ново запознанство с интересен човек, а може би и двама мъже. Добър момент, но по някаква причина не става въпрос за пари.

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за ВезниЦял екран
 

Везни, ще се сблъскате с трудности в работата и с управлението. Трябва да тръгнете от някъде и да завършите нещо важно. Има голяма вероятност от смяна на работа и доста нервен преход на ново място. Този месец не е най-лесният във всички области на живота, включително парите!

Скорпион

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за СкорпионитеЦял екран
 

Скорпионите могат да изпитат стрес в началото и в края на месеца. Но като цяло месецът е много успешен за представителите на знака. Интересни пътувания, командировки, нови проекти, запознанства, успешни договори. Накратко, не е лош месец - трябва да действате!

Стрелец

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за СтрелецЦял екран
 

Паричната сфера за Стрелец няма да е най-интересната през септември 2024 г. Най-вероятно ще трябва да решавате битови проблеми. По-добре е да отмените пътуванията: те може да са неуспешни. Възможни са не най-комфортните отношения с жените в семейството.

Козирог

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за КозирозиЦял екран
 

Козирозите може да се сблъскат с внезапни промени, които ще станат стресиращи. Възможно е неочаквано преместване в друга държава или просто внезапна нужда да промените местожителството си - нова къща, апартамент. Може да имате проблеми относно документите. Накратко, месецът не е от най-спокойните и продуктивни.

Водолей

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за ВодолейЦял екран
 

Водолеите ще имат много обещаваща първа част от месеца и доста депресивна втора. Неочаквани промени не към по-добро, объркване в работата или в бизнеса, рязко прекъсване на отношенията. Месец на внезапни и неочаквани събития.

Риби

Таро прогноза за пари през септември 2024 г. за РибиЦял екран
 

Пътуването на Рибите може да се провали или да донесе нещо съвсем различно от очакваното. Раздяла с приятел или любим, трудни събития в работната среда не могат да окажат най-добро влияние върху финансите.