Най-мащабният риалити формат в България - “Игри на волята” се завръща за своя шести сезон тази вечер от 20:00 часа по NOVA с вълнуващ премиерен епизод. Екстремното предаване номер едно ще предложи на зрителите зрелищни битки, заплетени истории, както и чисто нови локации, арени и предизвикателства, които ще изненадват феновете на формата през целия сезон.

За първи път в историята на “Игри на волята” племената ще влязат в пряк сблъсък за територия още на старта на своето грандиозно приключение. 24 участници, сред които психолози, циркови артисти, каскадьори, компютърни специалисти, европейски и световни шампиони и инфлуенсъри, ще се изправят в ожесточена борба, която може да се окаже ключова за тяхното дългосрочно оцеляване в предаването.

Домакин на шестия сезон на екстремно риалити номер едно ще бъде Дивият север, а кандидатите за 100 000 лева ще могат да тестват своята сила, воля и хъс за победа на три чисто нови арени, изпълнени с още по-сложни, заплетени и невиждани препятствия. Резиденцията и Стопанството правят своето триумфално завръщане, но Дивата река ще бъде заменена с две чисто нови локации, готови да изпитат нервите и издръжливостта на всички, дръзнали да ги доближат - Блатото и Брегът на отчаянието.

Водещи на шести сезон отново ще бъдат любимците на българската публика Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които ще бъдат неизменно до участниците, готови да им предоставят както добри съвети и помощ в нужда, така и укор и назидание, в случай на грубо нарушение на правилата.

Веднага след края на премиерния епизод на “Игри на волята” се завръща и официалният подкаст на предаването - “След игрите”, който ще зарадва своите фенове с ново студио и нов водещ - една от най-добре представилите се жени в историята на “Игри на волята България” - Ваня Запрянова. Нейни специални гости ще бъдат двама от най-изявените и поляризиращи участници от сезон 5 - Мартин Николов-Елвиса и Денислава Велкова.

Не пропускайте вълнуващият старт на “Игри на волята” 6 тази вечер от 20:00 ч.