Астрологът Мария Кузменко каза кой зодиакален знак ще има късмет през периода на ретрограден Юпитер, започнал от вчера - 9 октомври 2024 г., и приключващ на 4 февруари 2025 г. Според нея Телецът ще има успех във финансовите въпроси, Ракът ще има успех във връзките, а Девата ще има късмет в работата.

Телец

По време на ретрограден Юпитер Телецът ще намери късмет във финансовите дела. Това е моментът да преразгледате отношението си към парите, да създадете дългосрочни планове и да потърсите нови източници на доходи. Можете да намерите решение на стари финансови проблеми, което ще помогне за укрепване на финансовото ви състояние. Успешни са и сделките с имоти и преразглеждането на големи инвестиции.

Рак

Раците ще имат успех в отношенията и семейните дела. Периодът на ретрограден Юпитер ще помогне за укрепване на емоционалните връзки с близките, преосмисляне на стари конфликти и намиране на хармония в семейството. Личното развитие и задълбочаването в емоционалния свят ще създаде по-стабилна и щастлива семейна атмосфера, което ще доведе до по-силно взаимно разбирателство.

Дева

За Дева ретроградният Юпитер ще донесе професионален успех. Това е време за преразглеждане на кариерните цели и стратегии. Важно е да прегледате миналите постижения, за да подобрите позицията си. Растежът в работата е възможен чрез промени в подхода и укрепване на връзките с колегите. Обръщането на специално внимание на детайлите ще отвори нови перспективи.