Астролозите казаха коя зодия трябва да се откаже от всички оплаквания до края на септември. Това ще им позволи да освободят негативните емоции и да се отворят за нови възможности.
 
Ето кои са тези три зодии според астролога Мария Кузменко:

Телец

Телците са склонни да се придържат към миналото за дълго време, особено ако се чувстват несправедливо обидени. Но сега е моментът да се отървете от всички притеснения и оплаквания. Този месец дава възможност на Телците да се освободят от вътрешното напрежение, което ще им позволи да направят място за нови положителни емоции и възможности. Прошката ще донесе мир и вътрешна хармония.

Везни

Везните често изпитват оплаквания по-дълбоко от другите зодии. Понякога те могат да таят негативни емоции за дълго време, което пречи на личностното им израстване. До края на месеца е важно да се освободите от всички натрупани оплаквания, за да не хабите енергия за миналото. Това ще помогне на Везните да възстановят емоционалния баланс и да заздравят отношенията с другите.

Козирог

Козирозите могат да бъдат упорити и да помнят минали наранявания за дълго време, особено ако включват провал или критика. Сега обаче звездите подсказват, че е време да изчистите мислите си и да се отървете от миналото. Освободени от тежестта на оплакванията, Козирозите ще могат да се съсредоточат върху постигането на нови цели и подобряването на живота си.