Астролозите назоваха зодиите, за които уикендът може да се превърне в опасен период в различни сфери на живота. По-добре е да избягвате конфликти и да бъдете по-внимателни към финансовите си решения.
 
Астрологът Анджела Пърл каза кой трябва да внимава повече днес и с какво точно.

Телец

Този уикенд звездите предупреждават Телците да бъдат внимателни в отношенията си с любимите хора. Възможни са неочаквани конфликти и недоразумения, особено ако оставите емоциите да ви завладеят. Опитайте се да запазите спокойствие и да не се поддавате на импулсивни импулси. По-добре избягвайте сериозни разговори и деликатни теми, за да не влошите ситуацията. Опитайте да прекарвате време на открито или да се занимавате с любимо хоби, за да облекчите стреса.

Дева

В неделя Девите трябва да бъдат особено внимателни към здравето си. Преумората и стресът могат сериозно да подкопаят благосъстоянието ви, ако не отделяте достатъчно време за почивка и релаксация. Не се претоварвайте с дейности и задължения, позволете си да се отпуснете малко. Слушайте тялото си: ако се чувствате уморени, не го пренебрегвайте. Може би си струва да планирате спа ден или просто да почетете книга в уютна обстановка.

Риби

Рибите трябва да внимават с финансовите решения. Този уикенд има риск от необмислени разходи или финансови загуби. Избягвайте импулсивните покупки и не се поддавайте на примамливи предложения, които може да не са толкова изгодни, колкото изглеждат на пръв поглед. Преди да инвестирате пари или да подпишете споразумение, помислете внимателно и се консултирайте с професионалисти, ако е необходимо. По-добре е да отложите големи разходи за по-благоприятен период.