Астролозите назоваха зодиите, за които втората половина на септември може да се превърне в опасен период в различни сфери на живота. По-добре е да избягвате конфликти и да бъдете по-внимателни към финансовите си решения.
 
Астрологът Анджела Пърл каза кой трябва да внимава повече до края на този месец и в какво точно.

Телец

Телците ще бъдат изправени пред труден период през следващите дни, особено в професионалната сфера. Възможни са конфликти с колеги или началници, което може да повлияе на перспективите за кариера. Опитайте се да запазите хладнокръвие и да избягвате спорове. Финансовите решения също изискват специално внимание: прекалената самоувереност може да доведе до загуби.

Рак

Раците могат да се сблъскат с емоционални сътресения, свързани с личните отношения. Възможна е ескалация на конфликти или неразбирателства с близки, което ще се отрази на общото ви състояние. Важно е да останете търпеливи и да не прибързвате със заключенията. Пазете нервите си и не предприемайте импулсивни стъпки.

Козирог

Козирозите трябва да бъдат внимателни по отношение на здравето. В края на септември рискът от пренапрежение и влошаване на благосъстоянието може да се увеличи. Обърнете внимание на ежедневието си и избягвайте претоварването. В професионалната сфера може да има забавяне по въпроси, които могат да причинят стрес, но е по-добре да не се опитвате да решите всичко наведнъж - дайте си време за почивка.