Астролозите назоваха зодиите, за които уикендът може да се превърне в опасен период в различни сфери на живота. По-добре е да избягвате конфликти и да бъдете по-внимателни към финансовите си решения.
 
Почивните дни може да се окажат опасен период за някои зодии. Астрологът Анджела Пърл каза кой трябва да внимава повече на 7-8 септември и с какво точно.

Дева

Енергията на Девата може да е в своя пик тези дни, но точно това може да доведе до необмислени действия. Препоръчително е да избягвате импулсивни решения, особено в личния живот. Подценяването и грубите думи могат да предизвикат кавги с близките. Важно е да сдържате емоциите си и да не се поддавате на провокации.

Водолей

Водолеите трябва да обърнат внимание на здравето си. Този уикенд може да донесе прекомерна работа или стрес, ако поемете твърде много отговорности. Пазете нервите си и се опитайте да почивате повече от обикновено. По-добре е да отложите важните срещи и преговори - има риск обстоятелствата да не се развият във ваша полза.

Козирог

Козирозите трябва да бъдат внимателни във финансовите въпроси. Има възможност за неочаквани разходи или грешки при подписване на документи. Препоръчително е да проверите отново всички подробности и да не се доверявате на обещания, които изглеждат твърде добри, за да са истина.