Според известния астролог Анджела Пърл месец май ще е богат на изразяване на признание и чувства. А три знака на Зодиака, които не са пестили усилията си и са помогнали на близките си през последните шест месеца, ще усетят благоразположението на звездите. Вижте кои са те:

Рак

Водният знак ще премине през период от цялата част от живота си, който е свързан с парите. Той може да получи повишение, да намери нови източници на доходи, да вземе голям заем или да вземе решение за голяма покупка. Възможностите ще зависят пряко от това какво са направили Раците преди това.

От 16 май знакът трябва да очаква увеличение на новини, свързани с близки хора, особено с деца. Може би родителите Раци ще научат нещо ново за детето си, защото времето помага да се разкрият тайни. А в края на месеца знакът може да тръгне на пътешествие с любимия човек. Раците също могат да получат наследство.

Везни

Въздушният знак ще почувства, че май е по-успешен от април, защото ще има добри новини буквално във всички сфери на живота на Везните. Знакът ще може да смени работата, намирайки по-лесна и доходоносна, да се срещне с приятни хора, дори да намери ново приятно място за почивка.

Астрологът вярва, че през май Везните, заедно със своите партньори, могат да станат собственици на допълнителни печалби, а от 16 май да получат шанс да научат нещо ново и интересно. Кратките пътувания ще донесат приятни възможности в периода от 23 май, а малко по-късно знакът ще има истински финансов успех.

Козирог

От самото начало на месеца до 11 октомври Козирозите могат да рационализират разходите си, като направят някои приятни изводи за размера им. През месеца земният знак ще преживее празници и щастливо общуване с децата. И също ще отвори собствен бизнес, ако самите Козирози го искат.

От 21 май те ще се интересуват повече от сферата си на работа, така че трябва да очакват нови изгодни предложения за промяна, кариерно израстване и други добри новини.

Все пак Пърл съветва да следите здравето си, защото представителите на знака, които са увлечени от работа, могат да забравят за това.