Астролозите разказаха за зодиите, с които се разбира;е най-трудно. Някои от тях са твърде придирчиви, докато други имат твърде чести промени в настроението.
 
Астрологът Olga Stella каза кои са зодиите с непоносим характер.

Дева

Представителите на тази зодия са първите кандидати, с които е изключително трудно да се разберете. Тези хора имат математическо мислене и огромен потенциал в анализите, Девите се опитват да контролират всяко свое действие и описват живота си във всеки детайл. Би било добре, ако всичко завърши с такова отношение към живота, но тези хора изискват точно същото от другите хора.

Близнаци

Сами по себе си тези личности са свободни и независими и няма да се церемоният с всеки, който посегне на свободата им. Освен това представителите на този знак не обичат да спазват подчинението, често могат да се шегуват, понякога доста саркастично. Променливостта на Близнаците сама по себе си е причина за стрес за другите; редовните промени в настроението, желанията и целите на този знак държат другите в напрежение. Ще бъдете принудени да изразходвате себе си, опитвайки се да обуздаете импулса на Близнаци.

Овен

Овенът има невероятна енергия, която може както да създава, така и да разрушава. Цялата работа е, че Овенът не контролира своята енергия, а енергията контролира Овен. Това е огромен проблем за всяка връзка, тъй като не всеки може да издържи на такъв натиск. Но такава власт им е дадена с причина; те трябва да разрушат старото, за да построят новото. Така че се пригответе за всякакви приключения и промени. Овенът се нуждае от спонтанност и емоция точно тук и сега. Те обичат да се впускат в приключения с партньора си и се чувстват комфортно, когато не могат да предвидят какво ще се случи след това.