Астролозите смятат, че през юли Зелинят дървен дракон ще помага на тези, които са готови да рискуват заради успеха си. От друга страна месецът за тях ще е период на хармония, интелектуален растеж и мека енергия.

Пет зодии - Тигър, Змия, Кон, Куче и Петел - ще могат да изпитат щастие, достигайки своите цели. Освен това най-накрая те ще изпитат душевно спокойствие.

Тигър (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Родените през тези години са по природа амбициозни и целеустремени хора, насочени към професионални успехи. Но през първата половина на годината усилията им рядко даваха очакваните от тях резултати.

През лятото, смятат астролозите, ситуацията се е променила. И юли ще бъде времето, когато Тигрите ще почувстват истинско щастие.

Свежи и успешни идеи, отваряне на собствен бизнес, кариерно израстване - всичко ще се получи. Здравето ви няма да се провали, дори и хроничните заболявания. Месецът със сигурност ще бъде лек, но е важно да внимавате с финансите си, защото може да има големи разходи в тази сфера.

Змия (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Суматохата и несигурността от предишния период ще останат в миналото. Родените в годините на Змията ще могат да се насладят на живота през юли. Трудностите в работата, нестабилният график и изясняването на отношенията с другите ще изчезнат този месец. Представителите на знака ще стигнат до вътрешна хармония, установявайки всички отношения и без да се тревожат за бъдещето.

Астролозите смятат, че високите изисквания, които знакът поставя към себе си, ще бъдат заменени от по-реалистични, така че е време да помислим за нещо, свързано със здравето. Може би Змиите трябва да се прегледат, да направят физически упражнения и да успокоят нервите си. Иначе летният период ще мине безпроблемно.

Кон (1944, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Най-успешният месец от няколко години ще бъде юли за родените през тези години. Професионалната сфера, която е важна за Конете, няма да ги безпокои, защото всички задачи през този месец ще бъдат изпълнени лесно и ефективно. А усърдието, с което са известни Конете, ще доведе до похвала от ръководството и кариерно израстване.

С парите също няма да има проблеми. Самата стабилност е това, което може да се каже за финансовата сфера в живота на знака през този период. За да се поддържа здравето, обичайното ще бъде достатъчно.

Юли е месец на важни и необходими разходи, които ще бъдат навременни. Романтичните отношения с партньора ви ще станат по-дълбоки на този фон.

Петел (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Ярките и оригинални, неспокойните представители на знака ще искат да усетят енергията на творчеството, в която ще се потопят през юли. Приливът на енергия ще принуди Петлите да отделят повече време за работа и това ще донесе успех. Така стремежите на знака ще намерят одобрение от ръководството, което ще оцени материалния ефект от новите идеи на Петела.

Основното нещо през този период е да не забравяте за близките, които ще пропуснат времето заедно. Самотните Петли ще имат нови хобита, които ще им придадат чар и издръжливост. Астролозите ги съветват да не си играят с любовта, а да се отдадат на чувствата си - няма да съжаляват.

Куче (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Прилежните представители на знака, както и останалите късметлии през юли, ще усетят енергията на успеха. Тя ще дойде с причина - дълго време Кучетата трябваше да работят за това. В резултат на това знакът ще може да почувства новия си статус, който ще бъде потвърден от парични и кариерни промени. Увеличение на заплатата, печалба или бонус - това е, на което знакът може да разчита.

Освен това, през втория месец на лятото, Кучетата трябва да бъдат подготвени за неочаквани посещения от роднини, което ще доведе до повишаване на благосъстоянието и хармонията в личния им живот. Освен това няма да се притесняват много за здравето си, а партньорите им няма да се сърдят, защото Кучетата са постоянно заети.