24-годишната графична дизайнерка Мариандри Карденас от Гватемала има мистично преживяване на границата между живота и смъртта, когато един ден получава астматичен пристъп с усложнения. Жената е убедена, че е била в онзи свят и е срещнала Бог. 

Задушавайки се от болестта, Мариандри успяла да изпрати съобщение до майка си и брат си в последния момент с молба за помощ. Спешно е хоспитализирана и поставена в изкуствена кома за стабилизиране на състоянието й, пише Daily Star.

„Не чувах почти нищо – тялото ми не реагираше, последното нещо, което чух, бяха думите на медицинската сестра: „Тя ни напусна.“ В този момент вече не бях на Земята – имаше много светлина там, но не от Слънцето, Луната или звездите. Заедно с други души, приличащи на снопчета ярка светлина, седях на дълга маса, която беше отрупана от непознати за мен ястия. Никой от нас не общуваше с думи, а по-скоро с мисли и не си спомняше миналия си живот, спомня си жената.

Мариандри Карденас от Гватемала говори за срещата с Бог, за да й каже той, задгробния живот, мистиката, животът след смъртта, снимкаЦял екран
Мариандри Карденас получи тежък астматичен пристъп Снимка: Jam Press

Освен това Карденас сякаш видяла Бог и се опита да опише как изглежда и за какво е говорил.

„Бог седна пред мен. За съжаление не видях лицето му, но знаех, че той беше щастлив и усмихнат, каза, че трябва да се върна, твърде рано е“, казва дизайнерката.

Няколко минути по-късно Мариандри изведнъж излязла от комата си.

„На небето това продължи три часа, а на земята са били минали три денонощия. На следващия ден се върнах у дома, никога не съм се чувствала по-пълна с мир и радост.

Сега жената, родом от Гватемала, вече се е възстановила от този инцидент, но твърдо вярва, че наистина се е срещнала и е общувала с твореца.

„Това не са глупости. Бог просто така искаше да покажа живота след смъртта“, обобщава г-жа Карденас.

Мариандри Карденас от Гватемала говори за срещата с Бог, за да й каже той, задгробния живот, мистиката, животът след смъртта, снимкаЦял екран
Карденас твърди, че е видяла Бог Снимка: Jam Press