Певицата Бионсе, която имаше 320 милиона последователи в Instagram, наскоро загуби над четири милиона последователи и сега има 316 милиона редовни потребители на социалните мрежи. Редица медии побързаха да свържат тази ситуация с ареста на Пи Диди, с когото изпълнителката и съпругът й Джей Зи бяха много близки и приятели от много години.

The Express Tribune обаче отрича спадът на последователите да се дължи на Диди. Позовавайки се на Social Blade, уебсайт, който проследява анализите на социалните медии, изданието пише, че броят на последователите на Бионсе е намалял постепенно от март 2024 г., а не за една нощ, както предполагат слуховете, и цифрата от 316 милиона е стабилна от два месеца.

Загубата на последователи на Джей Зи също беше отречена. Техният брой остава стабилен на по-малко от 900 хиляди, разсейвайки всяка връзка с ареста на Диди.

Въпреки това в коментарите към публикациите на Бионсе има все повече гневни нападки в нейна посока. 

„Всички знаем“, „Тя очевидно изтрива коментари за текущата ситуация“, „Мисля, че сама си изкопа гроба и не знае за това“, „Как може да публикува, след като всичко това се случи?“, „Човешки трафик на кръвта й”, „Няма нищо тайно, което да не стане явно, и няма нищо скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве”. Лука 8:17", „Освен всичко, което се случва напоследък, кой изобщо слуша нейната музика?", пишат потребителите.

Бионсе е обвинена в мълчание относно аферата Шон Комбс и неговите „бели партита“, на които тя беше редовен гост със съпруга си. Някои теоретици на конспирацията дори замесват двойката в убийствата на известни артисти, за да направят път на Бионсе. Нищо от това не е доказано, но не спира възмутените от събитията в Холивуд, които показаха грешната страна на шоубизнеса пред целия свят.

Междувременно Тони Бъзби, адвокат по делото Шон Комбс, който представлява жертвите, каза, че следователите разполагат с огромен списък от съучастници на Комбс, който „ще шокира обществеността. Ще бъде оповестен, след като разследващите проверят цялата информация."

Жертви на възраст от 9 до 38 г.: Пи Диди е изправен пред още 120 иска