Попфолк певицата Емилия сбъдна дългогодишна мечта, като се събра със Слави Трифонов в изключително емоционална и отдавна очаквана колаборация.

Само часове преди премиерата на общия им сингъл „Закъсня“, певицата сподели своето вълнение и радост от работата с изявени български професионалисти.

"Нямам думи да опиша какво изпитвам към тази песен. Каквото и да кажа, ще е недостатъчно, за да изразя емоцията, която усещам, когато я слушам. Всичко се случи толкова спонтанно и естествено. За мен това е един от най-ценните моменти в кариерата ми, защото имах честта да работя с най-големите професионалисти в България – Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и целия Ку-Ку Бенд. Дълги години чакам този момент", признава развълнуваната Емилия.

Тя изрази своята благодарност към целия екип, участвал в проекта: "Благодаря от цялото си сърце за тази възможност и на Слави и на Ку-Ку Бенд! Всичко беше толкова перфектно и точно от към работа, часове, заснемане и спазване на срокове".

Емилия насърчи феновете си да се насладят на новата песен, която се очаква да предизвика силни емоции у слушателите. „Наслаждавайте се, плачете, влюбвайте се, разочаровайте се, изживейте я. За тези емоции живеем и точно те ни държат живи“, написа певицата в социалните мрежи.

Премиерата на дуетния сингъл ще се състои на 29 септември в 19:00 ч. в официалния YouTube канал на Емилия – emilia.online.

Междувременно хитовата изпълнителка публикува откъс от „Закъсня“ в профила си в развлекателната платформа TikTok:

@emilia.online.official #emilia #slavi #trifonov #slavitrifonov #newsong #selfie #fyp #bulgaria #ballad #hair #gadnite #loshite #zakasnia #закъсня @Ку-Ку Бенд ♬ original sound - emilia.online