Филип Киркоров изведе двете си деца от Руската федерация, съобщиха руски медии.

91-годишният баща на Филип Киркоров Бедрос потвърди, че 12-годишната Алла-Виктория и 11-годишният Мартин не живеят в Русия. Според него певецът изпратил потомството си да учи в чужбина. Дядото не уточни къде точно, но подчерта, че не подкрепя решението на сина си да изведе децата.

Бедрос Киркоров се оплака, че поради решението на сина си сега рядко вижда внуците си и мечтае да ги види да растат възможно най-дълго.

Дядото сподели, че много му липсват внукът и внучката, които растат много бързо. Според него синът на Филип много прилича на баща си, също толкова мил. Но дъщерята на певицата е много упорито момиче, винаги има собствено мнение и рядко се съгласява с другите.

Припомняме, Филип Киркоров е активен поддръжник на политиката на Владимир Путин. След 24 февруари 2024 г. певецът многократно прави гръмки изказвания, които показват неговата антиукраинска нагласа. Певецът многократно е участвал в окупирания Крим, а след скандала с „голото парти“ посети окупираните територии на Донецка област, където пя пред руски войници.