Поп-фолк идолът Константин наскоро е преживял инцидент, който едва не е довел до сериозни последствия за здравето му.

Певецът сподели видео в социалните мрежи, в което разказа за случилото се и разкри, че през последните няколко дни е бил на системи с болкоуспокояващи.

„Преди три дни щях да направя голяма беля и да си счупя гръбнака. Разминах се само с пукнат прешлен, който изключително много боли. Бият ми болкоуспокояващи, от три нощи не съм спал,“ разказа Константин в емоционалното си обръщение към феновете.

Заради сериозността на нараняването, певецът отмени участията си и се извини на почитателите си за отсъствието си. Един от ангажираните му концерти, който беше планиран за уикенда в Лондон, също бе отменен. Въпреки надеждите му, че ще се възстанови навреме, здравословното му състояние го принудило да отложи изявата.

„Съжаляваме да ви уведомим, че участието на Константин се отменя поради здравословни причини. Той до последно се надяваше да се почувства по-добре, но както виждате от видеото, състоянието му не му позволява да изпълни задълженията си. Желаем ти бързо оздравяване, Коце, и те очакваме скоро при нас“, съобщиха от заведението в Лондон.

Въпреки болката и продължаващото лечение, Константин вече показва признаци на възстановяване. Само няколко дни след инцидента, той успя да поеме първото си участие, въпреки че все още не е напълно възстановен.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Unikat 2 BG (@unikat_2)