През последните няколко дни усилено се говори за Кейти Пери и Орландо Блум. Причината е снимка, на която изглежда, че докато стои до половинката си, Орландо Блум проявява известен интерес към гърдите на Ким Кардашиян, застанала от другата му страна.

Кадърът, който беше заснет на 9 септември на Kering Caring for Women Dinner по време на седмицата на модата Ready to Wear в Ню Йорк, показва звездата от "Карибски пирати", стоящ зад певицата на събитието Woman's World, докато погледът му сякаш е кацнал върху извивките на риалити звездата.

По всички личи, че Кейти Пери не намира погледа на Орландо Блум за смущаващ, като даде да се разбере, че отново от мухата е станало слон, коментирайки, че не вижда защо всички говорят за това. Изпълнителката не пропусна да демонстрира, че между двамата няма никакво напрежение, докато получаваше и наградата за видео авангард на Видео музикалните награди на MTV снощи, 11 септември.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked)

По време на видео наградите на MTV, 47-годишният актьор отдаде почит на годеницата си в искрено представяне, точно преди нейното бляскаво изпълнение и реч за приемане на наградата. Двамата не пропуснаха да споделят и страстна целувка след това.

"Вие се влюбихте в нея като Кейти Пери. Аз я обичам като Катрин Хъдсън", започна речта си Блум в UBS Arena в Лонг Айлънд. "Познавате я като глобална суперзвезда, която носи любов, светлина и уникалното си чувство за хумор във всяка песен, която пише, и във всеки видеоклип, който създава. А аз я познавам като майка, като партньор, който носи същата любов и радост на нашето семейство. В моменти, когато имахме най-голяма нужда от това, нейната музика и забележителният свят, който създава, донесоха радост и смях, вдъхновявайки поколения хора от цял ​​свят", добавя Блум.

"Тя обича с цялото си сърце и това е някак неустоимо. Виждам го отразено навсякъде - в нашия дом, в любовта й към работата, но особено в любовта й към феновете. Поздравления за тази чест, скъпа", са точните думи на Орландо Блум.

По време на речта си Кейти Пери не пропусна да се закачи с партньора си с думите: "Благодаря на Орландо, че ме държи спокойна и мие чиниите", каза тя, припомняйки коментарите си, в които благодари на Блум за домакинската работа по време на участието й в подкаста Call Her Daddy този месец.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Just Jared (@justjared)

Пери разкри, че дъщерята на двойката Дейзи е гледала MTV "за първи път", за да я подкрепи по време на голямата й вечер. "Не стой твърде късно, скъпа. Яж си броколите", подканва я тя.

Последният трофей на Пери преди е бил връчван на хора като Шакира, Мадона, Бионсе, Бийтълс, Риана, Ники Минаж, Джъстин Тимбърлейк, Джанет Джексън. Новият й албум, 143, излиза на 20 септември.