Сръбската фолк дива Теа Таирович и българската звезда Азис обявиха, че са завършили първата си съвместна песен. Новината дойде чрез социалните мрежи, където двамата изпълнители споделиха снимка от звукозаписното студио.

В акаунта си в Инстаграм, Азис разкри подробности около проекта, споделяйки, че песента ще излезе "съвсем скоро". Той допълни, че записът е бил осъществен в Сливен, в студиото на известния композитор Даниел Ганев, който се е заел с музикалната продукция и мастеринга на парчето.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

Едва няколко часа след като двамата публикуваха снимка от студиото, се появи и друга, която вероятно е заснета на снимачната площадка на видеоклипа към песента. Този път снимката беше публикувана от Теа Таирович, която разкри и заглавието на дуета – "Катастрофа". Загадъчното име на песента разпали въображението на феновете.

Меломаните вече тръпнат в очакване кога ще излезе дуетното парче, а мнозина са сигурни, че то ще се превърне в тотален хит.

"Уникални сте! Чакам с нетърпение"; "Топ комбинация"; "Кралят и кралицата"; "Идва нов балкански хит"; "Кога излиза?", гласят малка част от коментарите на феновете.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tea Tairović (@tea_tairovic)

В интервю, направено през август месец в Bushido Club Теа, която е известна със своите енергични и чувствени изпълнения, заяви, че има желание да направи дует с Азис. "Направих дует с Галена, следващият е Азис. Желанието ми е с Азис", заяви тогава тя.

@bushidoclubplovdiv ???? Ексклузивно интервю с невероятната Tea Tairovic - как се чувства на нашата сцена, има ли планове за дует с български изпълнител, коя е любимата й песен - вижте във видеото. ⤵️ @StilqnVasilev99 ♬ original sound - ʙᴜꜱʜɪᴅᴏ ᴄʟᴜʙ ᴘʟᴏᴠᴅɪᴠ ❤️‍????