Американската поп певица и актриса Кристина Агилера със сигурност се гордее със слабата си фигура. На 8 август звездата сподели нови снимки с фенове, което подхрани слуховете, че използва лекарство за отслабване.

43-годишната певица се похвали, че е свалила 18 килограма. На една от снимките тя беше заснета в лъскаво боди, което благоприятно подчертаваше сегашната й стройна фигура. Тя допълни тоалета с високи до бедрата ботуши и държеше едно от любимите си кучета на каишка.

На друг кадър русокосата красавица позира в осветена в синьо стая, демонстрирайки деколтиран гащеризон и черно сако. Характерните й руси кичури се спускаха по раменете й, а лицето й бе обрамчено от слънчеви очила. Тя добави и очарователно черно-бяло селфи с деветгодишната си дъщеря Съмър Рейн, която възпитава с годеника си Матю Рътлър.

Поредицата от снимки, която Кристина нарече „Категория: Лято“, предизвика сензация сред нейните 9,7 милиона абонати, като събра над 31,5 хиляди харесвания и 500 коментара, пише Daily Mail. Много фенове побързаха да изразят подкрепата си за звездата, отбелязвайки нейния невероятен образ и великолепна фигура: „Сякаш отново е 1999 г. и гледаме малката Ксина“, „Категория: тя отново е на 20“, „Ниво на кралица“, „Категория: вечна младост”, „Икона”.

Някои фенове спекулират, че Кристина приема лекарството за отслабване Ozempic, за да поддържа фигурата си. Напоследък много холивудски звезди са очаровани от него, сред които: Опра Уинфри, Кристина Хендрикс и Дженифър Лопес.

След години на броене на калории и борба с колебанията в теглото, певицата на Reflection каза по-рано пред репортери, че се е отказала от диетата и се фокусира върху по-здравословното хранене. Вместо да се ограничава, Агилера казва, че се фокусира върху яденето на повече пълнозърнести храни вместо нежелана храна и сладки закуски. Освен че поддържа балансирана диета, поп звездата също спортува редовно и следва разнообразна тренировъчна програма. Тя поддържа тялото си тонизирано, като прави йога, бокс, силови тренировки и тренира два до пет пъти седмично.