Папараците разкриха факта, че Лейди Гага е бременна на сватбата на сестра й Натали Джерманота в Мейн. 38-годишната певица се появи на репетиционна сватбена вечеря с тясна черна мини рокля, която подчертаваше заобленото й коремче. Този тоалет не остави съмнение, че звездата очаква първото си дете.

Лейди Гага дойде на събитието, придружена от приятеля си Майкъл Полански, с когото се среща от четири години. На същата вечеря журналистите забелязаха масивен диамантен годежен пръстен на пръста на певицата, съобщава The Sun.

През последните месеци Лейди Гага почти не се появяваше публично, тъй като беше заета със снимките на „Жокера: Лудост за двама“, който ще излезе на 2 октомври. Сега изпълнителката е изцяло фокусирана върху работата по нов албум.

През май певицата присъства на премиерата на концертния си филм Gaga Chromatica Ball, който беше пуснат по HBO. Тя изглеждаше осезаемо по-добре на червения килим и заложи на екстравагантен тоалет, който идеално скри наедрялото й коремче.

Партньорът на Лейди Гага, Майкъл Полански, е финансов предприемач и ръководител на Parker Group. Той е на 46 години и е завършил катедрата по математика и компютърни науки на Харвардския университет.

Певицата и Майкъл се срещат от края на 2019 г., като се запознаха на парти, след което само няколко месеца по-късно Лейди Гага обяви връзката си с него в социалните мрежи.