Алисън Кери, 63-годишната сестра на американска певица Марая Кери, починала миналия уикен, е прекарала последния месец в хоспис в малкото градче Коксаки, Ню Йорк, като през цялото време е молела известната си роднина да я посети. Звездата обаче пренебрегнала думите й.

Според приятеля и довереник на Алисън, Дейвид Бейкър, тя се е надявала да се свърже отново със сестра си. Но Марая така и не й се обадила.

„Алисън беше наранена от начина, по който се отнасяха към нея майка й и Марая, но тя винаги имаше смесени чувства към майка си. Но знам, че това беше нейното предсмъртно желание, ако можеше поне да говори с Марая“ – каза той, пише Daily Mail.

На 26 август певицата направи изявление пред People, като обяви смъртта на майка си Патриша и сестра си Алисън в един и същи ден. Тя прекара последната седмица с майка си, но не каза нищо за причините за смъртта на близките си. Бейкър, който прекара последните три седмици с починалата, каза, че тя е имала "проблеми с вътрешните си органи".

Марая Кери загуби майка си и сестра си в един ден

В книгата си „Значението на Марая Кери“ артистката пише за трудната си връзка с по-голямата си сестра. Според нея, когато била на 12 години, 20-годишната Алисън я упоила и искала да я продаде на сводник.

Алисън КериЦял екран
През 2016 г. Алисън Кери беше арестувана за проституция

По-голямата сестра на певицата беше наркоманка, ХИВ-позитивна и се занимаваше с проституция. Тя ражда първото от четирите си деца на 15 години. В последните дни от живота й децата бяха тези, които посетиха Алисън.

Жената много пъти е ходила на рехабилитация, която по правило се плащала от Марая. В един момент тя спря неуспешните си опити да спаси сестра си, като отбеляза, че не може да помогне на някой, който не иска да приеме тази помощ.

По-късно тя се подложи на психотерапия и прекрати връзката си със сестра си и брат си. Марая каза, че след това се е почувствала много по-добре.