Голямото турне на Мадона, наречено The Celebration, което се провежда в Калифорния, предизвика скандал. Един от феновете на изпълнителката я съди след посещението на концерта.

Както се оказа, мъжът не е доволен от формата на презентацията и очакванията му не съвпаднали с реалността. Ищецът заяви, че това, което е видял на сцената, е „порнография“ и е показано без никакво предупреждение.

Фенът на творчеството на американската певица бил просто зашеметен от поведението й на сцената и по никакъв начин не бил подготвен за такава откровеност от страна на 65-годишна жена. Джъстин Липелес обвинява певицата, че го е принуждавала да гледа симулиран секс, за който явно не е бил готов.

„Като принуждава зрителите да стоят с часове на горещи, неудобни стадиони и им показва порнография без предупреждение, Мадона демонстрира нагло отношение и неуважение към своите фенове“, възмути се зрителят.

Освен това, според ищеца, би било добра идея да се пуснат климатиците по време на такова горещо представление - към делото бяха добавени искове срещу организаторите на шоуто.

Уточнява се, че когато публиката се оплакала от невъзможната жега, изпълнителката ги посъветвала да се съблекат.