Гости на круизния кораб Sun Princess се оплакаха, че блогъри са провалили пътуването им. Според пътници, тълпи от блогъри са получили достъп до развлечения и уникални места, до които други туристи не са имали достъп по време на първото им спиране в Обединеното кралство. 

Богаташи, които са пръснали хиляди лири за билети за круиза, казват, че са се чувствали като граждани втора класа и „подчинени на шумните влиятелни личности“, които са изпълнили района, пише Daily Mail.

Както се оказа, превозвачът поканил на борда известни блогъри с рекламна цел, за да разкажат за ползите от подобно пътуване. Техните забавления включвали водещия на Радио 2 Скот Милс и певеца и текстописец на Евровизия Сам Райдър.

Круизен кораб Sun Princess, пътуване, пътуване, туризъм, Великобритания, туризъм, туризъм, любопитство, блогъри. инфлуенсъриЦял екран
На кораба избухна скандал заради блогъри Снимка: Instagram

Плащащите клиенти обаче бяха изключително недоволни: мнозина се оплакаха, че корабът е пренаселен с туристи, обсебени от социалните мрежи. Твърди се, че се блъскали на опашки за храна и постоянно снимали лудориите си. Един очевидец се оплака от TikTok звезда, която спряла дискотеката за 20 минути, докато записвала как танцува на хитове на Бритни Спиърс.

Синът на двама клиенти, които бяха на този круиз, написа гневен пост на страницата си във Facebook.

„Обикновено не използвам социалните мрежи, но в този случай почувствах, че трябва да кажа колко ужасно се оказа за моите родители. През цялото време, докато бяха там, те се чувстваха като в цирк - където и да погледнеш, има млади групи блогъри, които се снимаха на камери с неприлично количество храна. Тези хора бяха шумни, държаха се неконтролируемо и като цяло дразнеха всички останали. През последния ден на родителите ми беше толкова писнало, че цял ден седяха затворени в каютата", написа момчето.

Круизен кораб Sun Princess, пътуване, пътуване, туризъм, Великобритания, туризъм, туризъм, любопитство, блогъри. инфлуенсъриЦял екран
Блогъри на круизен кораб Снимка: Instagram

Между другото, корабът Sun Princess е предназначен за 4300 гости, обслужвани от екипаж от 1600 души. Следващия път корабът ще отплава за Форт Лодърдейл (Флорида, САЩ).