Към обвиненията срещу известния рапър Шон Комбс, известен под псевдонима P Diddy, се добави ново изявление.

Холивудски бодигард на име Big Homie .CC в интервю за онлайн канала Cam Capone News твърди, че Комбс е отровил известния актьор Джейми Фокс, носител на Оскар за ролята си във филма „Рей“ и звезда от филми като „Али“, “Джанго без окови" и "Спайдърмен: Няма път към дома".

Аз казах, че е убил Тупак и той ми отмъсти: Още една жена обвини Диди

Припомняме, през април 2023 г. Джейми Фокс беше спешно хоспитализиран по време на снимките на комедийния екшън филм „Отново в действие“, в който участва и Камерън Диас. Скоро след това семейството на актьора помоли феновете му да се молят за здравето му. Въпреки че впоследствие Фокс се възстанови и се върна на работа, подробностите за заболяването му останаха мистерия дълго време.

В интервю Big Homie, .CC уверено заяви: „Знам, че Шон Комбс е отровил Джейми Фокс. И Джейми Фокс го предаде на ФБР за това. Това е факт“.

На въпрос обаче какви са мотивите за подобна постъпка, бодигардът отговори само мъгляво, намеквайки за евентуални видео материали, в които участват звездите: „Един ден ще бъдеш призован като свидетел. И ако се появиш в някое от тези видеа, искаш по някакъв начин да улесниш живота си... Така се работи в тази индустрия.“

Известни приятели на Пи Диди плащали на жертвите, за да мълчат

Към момента Джейми Фокс не е коментирал изявлението на бодигарда. По-рано обаче, през юли 2023 г., той направи публично изявление за състоянието си, като благодари на феновете за подкрепата им

„Минах през предизвикателства, които никога не съм предполагал, че ще ми се случат. Бил съм до ада и обратно. Възстановяването ми беше дълго и трудно, но сега мога да работя отново“, сподели Фокс след тримесечната си битка с болестта.

Нови обвинения срещу P Diddy включват две известни личности. В медиите се появи информация за ново, седмо, дело срещу рапъра P. Diddy. В делото са посочени и двама известни хора, чиито имена засега не се съобщават.

Делото е заведено от 37-годишната Джейн Доу. Тя твърди, че инцидентът с рапъра е станал на 7 септември 2000 г. след наградите на MTV Video Music.

Жертви на възраст от 9 до 38 г.: Пи Диди е изправен пред още 120 иска

Ищцата твърди, че този ден отишла в една от стаите в къщата на Комбс, за да си почине, защото не се чувствала добре. Тя каза, че е объркала стаята с празна спалня и легнала с надеждата за кратка почивка.

Въпреки това, скоро, според нея, Шон Комбс и двама от известните му познати - мъж и жена - влезли в стаята. Комбс, според делото, се приближил до момичето с агресивно поведение и див поглед в очите си, заявявайки: „Готова си за купон!“ Тези думи били придружени от физически действия, които Доу каза, че са й причинили психологическа вреда.

Ищцата твърди още, че преди инцидента в напитката й били примесени забранени вещества, което допълнително утежнявало ситуацията. В крайна сметка тя успяла да напусне къщата на Комбс и да се свърже с баща си, който я взел от мястото на инцидента.

Делото включва 19 страници, в които са описани твърденията и предполагаемите събития. Имената на замесените в инцидента знаменитости обаче остават неизвестни.

Екипът на Комбс все още не е дал официален коментар относно новите обвинения, но самият рапър по-рано заяви намерението си да защити невинността си в съда.

Друго дело е заведено срещу P Diddy. В изявлението се твърди, че той е упоил и изнасилил 13-годишно момиче. Компания в това престъпление му правел известен мъж, както и друга известна жена, която го гледала.

Според съобщения в медиите адвокатската кантора Buzbee, която обяви на 1 октомври, че ще заведе още 120 дела срещу Комбс, заведе нови искове на 20 октомври в Южния окръг на Ню Йорк и още две дела в Лас Вегас и Лос Анджелис.

Според един от документите на 7 септември 2000 г., на 13-годишна възраст, неназовано момиче е било изнасилено, докато се е опитвало да влезе в MTV Video Music Awards.

Според документа тийнейджърката е влязла на събитието без билет. След церемонията тя се обърнала към няколко шофьора на лимузини, за да види дали може да присъства на афтърпартито. Оказало се, че единият от шофьорите уж работи за Комбс. Той завел момичето на партито на P Diddy, където тя подписала споразумение за неразкриване на информация и изпила напитка, за която се твърди, че е наситена с наркотици.

След чашата на тийнейджърката й се завил свят и отишла в спалнята да си легне. След това се твърди, че Комбс е влязъл в стаята с "мъж и жена знаменитости".

Според делото след изнасилването жертвата "потънала в дълбока депресия, която продължава да засяга всеки аспект от живота й".

Адвокатите на американския рапър Шон Комбс, известен като P. Diddy, обвинен в насилие и трафик на хора, подадоха искане за забрана на предполагаемите жертви на изпълнителя да имат публични изявления. Това съобщи списание Newsweek в своя публикация от 21 октомври.

В документ, подаден до съда, защитата на музиканта твърди, че изявленията на ищците могат да повлияят негативно на мненията на потенциалните съдебни заседатели. Адвокатите казват, че подобни коментари могат да създадат предразсъдъци срещу клиента им, застрашавайки правото му на справедлив процес.

„Потокът от публични изявления може да навреди на журито“, се посочва в предложението.

Защитата също така подчерта, че действията на ищците и техните представители „съществено нарушават правото на Комбс на справедливо изслушване“.

Към момента съдът все още не се е произнесъл по това искане, а ситуацията около обвиненията продължава да привлича общественото внимание.

Изнасилване пред камера, наркотици, секс партита: появи се нова жертва на рапъра Пи Диди

Известният рапър 50 Cent (с истинско име Къртис Джеймс Джаксън) коментира скандала около P. Diddy. Според 49-годишния артист случващото се не е изненада за него.

„Сега много се говори за Диди в новините, но моят отговор е: „Това е само моята гледна точка, защото през цялото това време съм стоял далеч от подобни неща, това не е моят стил“, каза той пред People.

Припомняме, че 50 Cent и P. Diddy враждуват от 2006 г. Тогава Джаксън в една от своите композиции обвини Кобс в участие в смъртта на рапъра Notorious BIG през 1997 г. В същото време 50 Cent ще направи документален филм за скандала с P. Diddy.

Забъркаха и принцовете Андрю, Хари и Меган Маркъл в секс скандала с Пи Диди