Само ден след като сподели, че посреща първото си бебе със съпруга си Евън Макклинток, 28-годишната дъщеря на Еминем и Ким Скот – Хейли Джейд и нейната приятелка Британи Едни описаха в детайли веселия начин, по който са работили заедно, за да скрият бременността на Хейли по време на нейната сватба през май.

Дъщерята на Еминем се омъжи СНИМКИ

Еминем ще става дядо

„Хората не знаеха, че е бременна“, каза Британи в епизода от 4 октомври на подкаста Just A Little Shady. „Така че тя, нали разбирате, грабваше питие, но не го пиеше, както прави отговорен родител. Всеки път, когато хората се обръщаха, тя ми подаваше питието си и аз го пиех набързо, така че изглеждаше, че тя непрекъснато пие през тази нощ."

А Хейли, която обяви бременността си в Instagram и в новия музикален видеоклип на Еминем „Temporary“ в същия ден, подчерта как силната им връзка като най-добри приятелки е направила умния подход на Британи още по-лесен. „Британи взе един за отбора“, добави Хейли. „Никога не съм те молила да го направиш.“

Хейли също похвали съпруга си, че иска да й помогне да запази бременността си в тайна, но призна, че той не е голям фен на нейната напитка „лавандулова лимонада“, поне не толкова колкото най-добрата й приятелка.

„Обикновено Евън беше този, който пиеше по няколко глътки“, продължи 28-годишната бъдеща майка. „Евън каза: „Не искам това“. Но аз му казах, че доброволно се съгласи да пие от него.“

И докато е ясно, че Британи ще бъде страхотна леля за радостта на младоженците, Хейли е сигурна, че нейният баща Еминем ще бъде дядо номер 1. 

„Благодаря ти, че правиш всичко, което правиш и винаги си до нас“, написа Хейли в картичка до рапъра, която беше включена в неговия музикален видеоклип. „Ти наистина си най-добрият баща на света. Обичам те завинаги".